,, ,

Muğla'da servis midibüsünün dere yatağına devrilmesi sonucu 23 kişi yaralandı

Gündem 05.09.2023 - 11:22, Güncelleme: 05.09.2023 - 11:22 3163+ kez okundu.
 

Muğla'da servis midibüsünün dere yatağına devrilmesi sonucu 23 kişi yaralandı

Bodrum’da servis midibüsü dere yatağına devrildi: 23 yaralı
Muğla 'nın Bodrum ilçesinde, bir otomotiv firmasının personelini taşıyan servis midibüsünün dere yatağına devrilmesi sonucu 23 kişi yaralandı. Kaza, 5 Eylül 2023 tarihinde, Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. A.V.'nin kullandığı 48 S 3568 plakalı midibüs, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve dere yatağına devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralıların çoğu çevredekilerin yardımıyla midibüsten çıkarken, bazıları da ekiplerce aracın kırılan camlarından tahliye edildi. Yaralanan 23 kişi, sağlık ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Midibüs, yeniden devrilme ihtimaline karşı halatlarla itfaiye aracına ve refüjdeki ağaca bağlandı. Araç daha sonra vinçler yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol, ekiplerin çalışmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.
Bodrum’da servis midibüsü dere yatağına devrildi: 23 yaralı

Muğla 'nın Bodrum ilçesinde, bir otomotiv firmasının personelini taşıyan servis midibüsünün dere yatağına devrilmesi sonucu 23 kişi yaralandı.

Kaza, 5 Eylül 2023 tarihinde, Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. A.V.'nin kullandığı 48 S 3568 plakalı midibüs, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve dere yatağına devrildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralıların çoğu çevredekilerin yardımıyla midibüsten çıkarken, bazıları da ekiplerce aracın kırılan camlarından tahliye edildi.

Yaralanan 23 kişi, sağlık ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Midibüs, yeniden devrilme ihtimaline karşı halatlarla itfaiye aracına ve refüjdeki ağaca bağlandı. Araç daha sonra vinçler yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol, ekiplerin çalışmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.