,, ,

Ordu'da 241 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Asayiş 05.09.2023 - 11:10, Güncelleme: 05.09.2023 - 11:10 7265+ kez okundu.
 

Ordu'da 241 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Ordu’da uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı
Ordu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün istihbarat ve analiz çalışmaları sonucunda, doğu illerinden batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapılacağının tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, 3 Eylül'de Ordu'nun girişinde durdurulan 3 araçta yapılan aramada, 162 parça 231 kilo 250 gram skunk maddesi, 10 parça 9 kilo 650 gram toz esrar, 1 ruhsatsız tabanca ve 6 mermi ele geçirildiği kaydedildi. Açıklamada, yakalanan uyuşturucu miktarının yaklaşık bir milyon kişinin zehirlenmesine yetebileceği belirtilirken, gözaltına alınan 9 şüphelinin uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildiği bildirildi. Gözaltına alınan şüpheliler V.K, K.K, G.T, M.E.D, Ş.Ç, M.A.G, B.Y, F.D. ve P.B, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Ordu’da uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Ordu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün istihbarat ve analiz çalışmaları sonucunda, doğu illerinden batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapılacağının tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, 3 Eylül'de Ordu'nun girişinde durdurulan 3 araçta yapılan aramada, 162 parça 231 kilo 250 gram skunk maddesi, 10 parça 9 kilo 650 gram toz esrar, 1 ruhsatsız tabanca ve 6 mermi ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamada, yakalanan uyuşturucu miktarının yaklaşık bir milyon kişinin zehirlenmesine yetebileceği belirtilirken, gözaltına alınan 9 şüphelinin uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler V.K, K.K, G.T, M.E.D, Ş.Ç, M.A.G, B.Y, F.D. ve P.B, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.