,, ,

Muğla'da 237 düzensiz göçmen yakalandı

Gündem 26.05.2022 - 19:45, Güncelleme: 26.05.2022 - 19:45 4634+ kez okundu.
 

Muğla'da 237 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'da 237 düzensiz göçmen yakalandı
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 237 düzensiz göçmen ve 4 organizatör yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Boğaziçi Mahallesi Gemilege koyu ile Yediburunlar mevkisinden bir grup yabancı uyruklunun tekneyle Yunanistan ve İtalya'ya kaçırılacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekipler, düzenledikleri operasyonda Gemilege koyuna inen yol üzerinde 2 kamyon, 2 kapalı kasa kamyonet ve minibüs içerisinde Pakistan, Afganistan, Bangladeş, Suriye, Mısır ve Filistin uyruklu 237 düzensiz göçmen ile kaçak geçişe aracılık ettikleri tespit edilen S.G, Ç.A, B.M. ve B.A.G'yi yakaladı. Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderilecek. Gözaltına alınan 4 şüphelinin işlemleri devam ediyor.
Muğla'da 237 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 237 göçmen " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">düzensiz göçmen ve 4 organizatör yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Boğaziçi Mahallesi Gemilege koyu ile Yediburunlar mevkisinden bir grup yabancı uyruklunun tekneyle Yunanistan ve İtalya'ya kaçırılacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, düzenledikleri operasyonda Gemilege koyuna inen yol üzerinde 2 kamyon, 2 kapalı kasa kamyonet ve minibüs içerisinde Pakistan, Afganistan, Bangladeş, Suriye, Mısır ve Filistin uyruklu 237 göçmen " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">düzensiz göçmen ile kaçak geçişe aracılık ettikleri tespit edilen S.G, Ç.A, B.M. ve B.A.G'yi yakaladı.

Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderilecek.

Gözaltına alınan 4 şüphelinin işlemleri devam ediyor.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.