,, ,

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kabrini Ziyaret Etti

Siyaset 02.05.2022 - 09:21, Güncelleme: 02.05.2022 - 09:24 6774+ kez okundu.
 

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kabrini Ziyaret Etti

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kabrini Ziyaret Etti
Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Ankara Hacı Bayram’da bulunan Tacettin Sultan Camii’nde Bayram namazını kıldı. Bayram namazından sonra bayramlaşmak için Taceddin Dergahı’nda kabri bulunan Muhsin Yazıcıoğlu’nu ziyaret etti. Okunan dualardan sonra açıklamalarda bulunan Çayır şunları dile getirdi; ‘‘Rahmetli şehit liderimizin huzurundayız. İlk bayramlaşmamızı şehit liderimiz ile yapıyoruz. Ne mutlu ki Türk milletinin numune-i imtisal teşkil eden bir önderi var. Yarın çocuklarımızın torunlarımıza anlatacağı, beraber yürümekten şeref duyduğumuz, milletin yüreği ile aklını birleştiren Muhsin başkanımız var. Biz inanıyoruz ki Rabbim başkanımızı Peygamber Efendimize komşu etmiştir. Rabbim mekanını cennet eylesin. Hepimizin geçmişe intikal eden yakınlarına Allah rahmet eylesin. Bizlere de şerefli bir hayat nasip etsin. Bu topraklarda hür ve bağımsız yaşamak nasip olsun ve mazlum kardeşlerimize yardım etsin.’’
Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kabrini Ziyaret Etti

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Ankara Hacı Bayram’da bulunan Tacettin Sultan Camii’nde Bayram namazını kıldı.

Bayram namazından sonra bayramlaşmak için Taceddin Dergahı’nda kabri bulunan Muhsin Yazıcıoğlu’nu ziyaret etti. Okunan dualardan sonra açıklamalarda bulunan Çayır şunları dile getirdi;

‘‘Rahmetli şehit liderimizin huzurundayız. İlk bayramlaşmamızı şehit liderimiz ile yapıyoruz. Ne mutlu ki Türk milletinin numune-i imtisal teşkil eden bir önderi var.

Yarın çocuklarımızın torunlarımıza anlatacağı, beraber yürümekten şeref duyduğumuz, milletin yüreği ile aklını birleştiren Muhsin başkanımız var.

Biz inanıyoruz ki Rabbim başkanımızı Peygamber Efendimize komşu etmiştir. Rabbim mekanını cennet eylesin.

Hepimizin geçmişe intikal eden yakınlarına Allah rahmet eylesin. Bizlere de şerefli bir hayat nasip etsin. Bu topraklarda hür ve bağımsız yaşamak nasip olsun ve mazlum kardeşlerimize yardım etsin.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.