,, ,

Milli Yol Partisi, Deprem Bölgesine Yardım Götürdü

Siyaset 09.02.2023 - 14:36, Güncelleme: 09.02.2023 - 14:36 6724+ kez okundu.
 

Milli Yol Partisi, Deprem Bölgesine Yardım Götürdü

Milli Yol Partisi, Deprem Bölgesine Yardım Götürdü
Milli Yol Partisi , Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından topladığı yardımları bölgeye ulaştırdı. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından Milli Yol Partisi , bölgeye yardım götürdü. Milli Yol Partisi Genel Başkan Remzi Çayır , beraberindeki bir grup parti yöneticisiyle Kahramanmaraş’a geçerek bölgede incelemelerde bulundu. Yardımların dağıtımını ise Çayır ve beraberindeki parti heyeti yapıyor.   Milli Yol Partisi Genel Merkezi’nde bir kriz masası oluşturuldu ve enkazlara müdahale için görevlilere destek ekipleri kuruldu. Türkiye genelinde ayni ve nakdi yardım kampanyası başlatıldı.
Milli Yol Partisi, Deprem Bölgesine Yardım Götürdü

Milli Yol Partisi , Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından topladığı yardımları bölgeye ulaştırdı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından Milli Yol Partisi , bölgeye yardım götürdü. Milli Yol Partisi Genel Başkan Remzi Çayır , beraberindeki bir grup parti yöneticisiyle Kahramanmaraş’a geçerek bölgede incelemelerde bulundu. Yardımların dağıtımını ise Çayır ve beraberindeki parti heyeti yapıyor.  

Milli Yol Partisi Genel Merkezi’nde bir kriz masası oluşturuldu ve enkazlara müdahale için görevlilere destek ekipleri kuruldu. Türkiye genelinde ayni ve nakdi yardım kampanyası başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.