,, ,

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Açıklama: 11 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Gündem 05.02.2024 - 11:22, Güncelleme: 05.02.2024 - 11:22 2619+ kez okundu.
 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Açıklama: 11 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK, Suriye’nin kuzeyinde 11 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek
Milli Savunma Bakanlığı ( MSB ), teröristlerin saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ettiğini açıkladı. MSB'den yapılan açıklamaya göre, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki 11 PKK/YPG'li teröristi başarılı şekilde etkisiz hale getirdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerinin saldırılarını engellemek ve bölgeyi istikrara kavuşturmak için gece gündüz demeden operasyonlarını sürdürmektedir. Bu kapsamda, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki 11 PKK/YPG'li terörist, 15 Kasım 2023 tarihinde kahraman Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yapılan başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirilmiştir. Teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirilmiştir. Bölgedeki huzur ve güvenliği sağlamaya yönelik operasyonlarımız kararlılıkla devam edecektir."
TSK, Suriye’nin kuzeyinde 11 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek

Milli Savunma Bakanlığı ( MSB ), teröristlerin saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ettiğini açıkladı.

MSB'den yapılan açıklamaya göre, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki 11 PKK/YPG'li teröristi başarılı şekilde etkisiz hale getirdi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerinin saldırılarını engellemek ve bölgeyi istikrara kavuşturmak için gece gündüz demeden operasyonlarını sürdürmektedir.

Bu kapsamda, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki 11 PKK/YPG'li terörist, 15 Kasım 2023 tarihinde kahraman Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yapılan başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirilmiştir.

Teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirilmiştir.

Bölgedeki huzur ve güvenliği sağlamaya yönelik operasyonlarımız kararlılıkla devam edecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.