,, ,

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Nitelikli Eğitim Vurgusu

Eğitim 05.02.2024 - 11:18, Güncelleme: 05.02.2024 - 11:18 15340+ kez okundu.
 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Nitelikli Eğitim Vurgusu

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni dönemde nitelikli eğitim ve mesleki eğitimin önemini vurguladı.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde Ankara Etimesgut Satı Kadın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Bakan Tekin, burada öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek yeni dönem için mesaj verdi. Bakan Tekin, yaptığı konuşmada, yeni dönemde de eğitimde atacağımız yeni adımlarla gençleri daha nitelikli bir eğitimle buluşturma gayreti içinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Teoriden pratiğe, eğitimden üretime giden yol olan, yerli ve milli olanın eğitimle şekillendiği mesleki eğitimi daha ileri noktalara taşıyacaklarını vurguladı. Tekin, geleceğimiz olan gençlere ve onlara rehberlik eden meslektaşlarına sağlıklı ve hayırlı bir dönem geçirmelerini diledi.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni dönemde nitelikli eğitim ve mesleki eğitimin önemini vurguladı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde Ankara Etimesgut Satı Kadın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Bakan Tekin, burada öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek yeni dönem için mesaj verdi.

Bakan Tekin, yaptığı konuşmada, yeni dönemde de eğitimde atacağımız yeni adımlarla gençleri daha nitelikli bir eğitimle buluşturma gayreti içinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Teoriden pratiğe, eğitimden üretime giden yol olan, yerli ve milli olanın eğitimle şekillendiği mesleki eğitimi daha ileri noktalara taşıyacaklarını vurguladı.

Tekin, geleceğimiz olan gençlere ve onlara rehberlik eden meslektaşlarına sağlıklı ve hayırlı bir dönem geçirmelerini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.