,, ,

Milas Belediyesi Çalışanlarının Dürüstlüğü Örnek Oluyor: Kaybolan Para Sahibine Geri Verildi

Gündem 26.04.2024 - 16:10, Güncelleme: 26.04.2024 - 16:12 4300 kez okundu.
 

Milas Belediyesi Çalışanlarının Dürüstlüğü Örnek Oluyor: Kaybolan Para Sahibine Geri Verildi

Milas Belediyesi'nde bulunan para, kamera kayıtları sayesinde sahibine geri verildi.
Milas Belediyesi Ana Hizmet Binası'nda bulunan 4 bin TL tutarındaki para , kamera kayıtları sayesinde sahibine teslim edildi. Milas Belediyesi Ana Hizmet Binası çözüm masası personeli tarafından toplu halde bulunan para, vezne personeli tarafından kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda sahibinin tespit edilmesinin ardından vatandaşa teslim edildi. Tahsilat Şefi Erkan İşli'den parasını teslim alan 65 yaşındaki Dilek Erdoğan, vezne görevlilerine teşekkür ettikten sonra Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Topuz'a teşekkürlerini ileten Dilek Erdoğan, "Öncelikle vezne personeliniz olmak üzere tüm çalışanlarınıza yürekten teşekkür ediyorum." dedi. Milas Belediyesi'nin bu örnek davranışı, dürüstlüğün ve vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemini bir kez daha ortaya koydu.
Milas Belediyesi'nde bulunan para, kamera kayıtları sayesinde sahibine geri verildi.

Milas Belediyesi Ana Hizmet Binası'nda bulunan 4 bin TL tutarındaki para , kamera kayıtları sayesinde sahibine teslim edildi.

Milas Belediyesi Ana Hizmet Binası çözüm masası personeli tarafından toplu halde bulunan para, vezne personeli tarafından kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda sahibinin tespit edilmesinin ardından vatandaşa teslim edildi.

Tahsilat Şefi Erkan İşli'den parasını teslim alan 65 yaşındaki Dilek Erdoğan, vezne görevlilerine teşekkür ettikten sonra Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Topuz'a teşekkürlerini ileten Dilek Erdoğan, "Öncelikle vezne personeliniz olmak üzere tüm çalışanlarınıza yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Milas Belediyesi'nin bu örnek davranışı, dürüstlüğün ve vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemini bir kez daha ortaya koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.