,, ,

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın göreve veda mesajı

Gündem 02.04.2024 - 14:43, Güncelleme: 02.04.2024 - 14:43 2994+ kez okundu.
 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın göreve veda mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, görevini Fevzi Topuz’a devredecek ve Milas’ın gelişmesi için çalışmaya devam edecek.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat , 31 Mart 2009’dan bu yana sürdürdüğü görevini yakın zamanda Milas halkının iradesiyle seçilen Fevzi Topuz ’a devredeceğini açıkladı. Tokat, 15 yıllık görev süresi boyunca Milas’ı çağdaş bir kent yapma yolunda önemli adımlar attığını ve bu süreçte ‘enlerin ve ilklerin belediyesi’ olduklarını belirtti. Tokat , görev süresi boyunca hukuka bağlı ve insan haklarına saygılı bir yönetim anlayışıyla Milas’ta demokratik, katılımcı belediyecilik yarattıklarını ifade etti. Ayrıca, ilçeye hizmet yolunda kendilerine yardımcı olan meclis üyelerine, belediye personeline, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve muhtarlara teşekkür etti. Görev süresinin sona ermesine rağmen Milas’ın daha da gelişmesi için çalışmalarını sürdüreceğini belirten Tokat, “Milas için Aşkla, Milas’ta yaşamaya devam edeceğim” dedi.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, görevini Fevzi Topuz’a devredecek ve Milas’ın gelişmesi için çalışmaya devam edecek.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat , 31 Mart 2009’dan bu yana sürdürdüğü görevini yakın zamanda Milas halkının iradesiyle seçilen Fevzi Topuz ’a devredeceğini açıkladı. Tokat, 15 yıllık görev süresi boyunca Milas’ı çağdaş bir kent yapma yolunda önemli adımlar attığını ve bu süreçte ‘enlerin ve ilklerin belediyesi’ olduklarını belirtti.

Tokat , görev süresi boyunca hukuka bağlı ve insan haklarına saygılı bir yönetim anlayışıyla Milas’ta demokratik, katılımcı belediyecilik yarattıklarını ifade etti. Ayrıca, ilçeye hizmet yolunda kendilerine yardımcı olan meclis üyelerine, belediye personeline, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve muhtarlara teşekkür etti.

Görev süresinin sona ermesine rağmen Milas’ın daha da gelişmesi için çalışmalarını sürdüreceğini belirten Tokat, “ Milas için Aşkla, Milas’ta yaşamaya devam edeceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.