,, ,

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Ramazan Bayramı Mesajı

Siyaset 09.04.2024 - 13:04, Güncelleme: 09.04.2024 - 13:04 7685 kez okundu.
 

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Ramazan Bayramı Mesajı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ramazan Bayramı mesajında birlik, beraberlik ve hoşgörünün önemini vurguladı. Her günümüz bayram olsun dedi
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli , Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bahçeli, mesajında bayramların birlik, beraberlik ve hoşgörüyü pekiştirdiğini vurguladı. Bahçeli, “Bir yanda tekrarına cümlemizin ulaşmasını niyaz ettiğim Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlarken, diğer yanda bayram günlerine kavuşmanın sevincini ve sıcaklığını yaşıyoruz” dedi. Bahçeli, Ramazan ayında yapılan ibadetlerin, duaların ve oruçların kabul olmasını temenni etti. Ayrıca, bölgesel ve küresel huzursuzlukların arttığı bu dönemde milli birlik ve dayanışmanın her alanda temin edilmesi gerektiğini belirtti. Bahçeli, “Bayramın vaaz ve vaat ettiği yakın ve yalın gerçek de bu hedefin tezahürünün gönül birliğiyle ifa ve ifadesidir. Bayramın mehabetinde küslük ve kutuplaşma yoktur. Bayramın muhabbet ikliminde dargınlık ve ayrılık yoktur” ifadelerini kullandı. Bahçeli, mesajında ayrıca, “Her günümüz bayram olsun. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. Ümit ederim ki, bu bayramda uzatılan hiçbir el geri çevrilmesin, barış ve kardeşliğimiz ebediyete kadar var olsun” dedi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ramazan Bayramı mesajında birlik, beraberlik ve hoşgörünün önemini vurguladı. Her günümüz bayram olsun dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli , Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bahçeli, mesajında bayramların birlik, beraberlik ve hoşgörüyü pekiştirdiğini vurguladı.

Bahçeli, “Bir yanda tekrarına cümlemizin ulaşmasını niyaz ettiğim Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlarken, diğer yanda bayram günlerine kavuşmanın sevincini ve sıcaklığını yaşıyoruz” dedi.

Bahçeli, Ramazan ayında yapılan ibadetlerin, duaların ve oruçların kabul olmasını temenni etti. Ayrıca, bölgesel ve küresel huzursuzlukların arttığı bu dönemde milli birlik ve dayanışmanın her alanda temin edilmesi gerektiğini belirtti.

Bahçeli, “Bayramın vaaz ve vaat ettiği yakın ve yalın gerçek de bu hedefin tezahürünün gönül birliğiyle ifa ve ifadesidir. Bayramın mehabetinde küslük ve kutuplaşma yoktur. Bayramın muhabbet ikliminde dargınlık ve ayrılık yoktur” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, mesajında ayrıca, “Her günümüz bayram olsun. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. Ümit ederim ki, bu bayramda uzatılan hiçbir el geri çevrilmesin, barış ve kardeşliğimiz ebediyete kadar var olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.