,, ,

Metin Uca hayatını kaybetti

Magazin 17.11.2023 - 09:28, Güncelleme: 17.11.2023 - 09:30 27705+ kez okundu.
 

Metin Uca hayatını kaybetti

62 yaşındaki sunucu Metin Uca, Kocaeli’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Sanat camiası ve sosyal medya büyük üzüntü içinde.
62 yaşındaki sunucu, Kocaeli 'nde geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybetti. Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken rahatsızlanan ve kaza yapan Metin Uca , kaldırıldığı hastanede entübe edilmişti. Şah damarlarında tıkanma tespit edilen Uca, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uca'nın vefat haberini menajeri Kübra Kalem Baykara , sosyal medya hesabından duyurdu. Baykara, paylaşımında, "Metin Ucamızı kaybettik. Kalbimiz acıyor" ifadelerini kullandı. Uca, 1961 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nden mezun oldu. 1986 yılında TRT'de çalışmaya başladı. 1995 yılında Habertürk TV'ye geçti. 2004 yılında ise Kanal D'de "Medyatik Kafalar" adlı programı hazırlayıp sundu. Uca, aynı zamanda yazarlık da yaptı. "Kral Çıplak", "Demokrasiye Saygınlık Yok", "Kendi Kendine Muhabbet" ve "Dünyanın Başına Gelmeyen Gelmedi" adlı kitapları yayınlandı. Uca'nın vefatı, sanat camiasında ve sosyal medyada büyük üzüntüyle karşılandı.
62 yaşındaki sunucu Metin Uca, Kocaeli’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Sanat camiası ve sosyal medya büyük üzüntü içinde.

62 yaşındaki sunucu, Kocaeli 'nde geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken rahatsızlanan ve kaza yapan Metin Uca , kaldırıldığı hastanede entübe edilmişti. Şah damarlarında tıkanma tespit edilen Uca, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Uca'nın vefat haberini menajeri Kübra Kalem Baykara , sosyal medya hesabından duyurdu. Baykara, paylaşımında, "Metin Ucamızı kaybettik. Kalbimiz acıyor" ifadelerini kullandı.

Uca, 1961 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nden mezun oldu. 1986 yılında TRT'de çalışmaya başladı. 1995 yılında Habertürk TV'ye geçti. 2004 yılında ise Kanal D'de "Medyatik Kafalar" adlı programı hazırlayıp sundu.

Uca, aynı zamanda yazarlık da yaptı. "Kral Çıplak", "Demokrasiye Saygınlık Yok", "Kendi Kendine Muhabbet" ve "Dünyanın Başına Gelmeyen Gelmedi" adlı kitapları yayınlandı.

Uca'nın vefatı, sanat camiasında ve sosyal medyada büyük üzüntüyle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.