,, ,

Messi, LeBron James’le Kucaklaştı, Inter Miami’yi Uçurdu

Spor 22.07.2023 - 23:27, Güncelleme: 22.07.2023 - 23:27 13157+ kez okundu.
 

Messi, LeBron James’le Kucaklaştı, Inter Miami’yi Uçurdu

Messi, LeBron James’le Kucaklaştı, Inter Miami’yi Uçurdu
Lionel Messi , yeni takımı Inter Miami ile çıktığı ilk maçta son dakikada frikikten attığı golle galibiyeti getirdi. Arjantinli yıldızın, maçtan önce NBA’in efsane ismi LeBron James ile sarılması sosyal medyada gündem oldu. Bu anlar binlerce kez paylaşıldı. ABD ve Meksika’dan takımların mücadele ettiği Leagues Cup turnuvasının ilk haftasında Inter Miami, Cruz Azul ile karşılaştı. Lionel Messi ilk defa Inter Miami formasını giydiği maçta 90+4. dakikada frikikten attığı golle takımına 2-1’lik zaferi kazandırdı. MESSI, İLK MAÇINDA GÖZ DOLDURDU Maçta Cruz Azul’un golünü 65. dakikada Antuna kaydetti. Inter Miami’nin gollerini ise 44. dakikada Taylor ve 90+4. dakikada Lionel Messi buldu. LEBRON JAMES, MESSI’YE DESTEK VERDİ LeBron James’in Lionel Messi’nin ilk maçında tribünde yer alması ABD’de büyük ilgi gördü. Messi, LeBron James’i tribünde görünce yanına giderek kucaklaştı ve spor tarihinin unutulmaz bir karesi oluştu. Messi’nin Inter Miami formasıyla sahaya çıktığı ilk maçta Serena Williams ve Kim Kardashian gibi ünlü isimler de tribündeydi.
Messi, LeBron James’le Kucaklaştı, Inter Miami’yi Uçurdu

Lionel Messi , yeni takımı Inter Miami ile çıktığı ilk maçta son dakikada frikikten attığı golle galibiyeti getirdi. Arjantinli yıldızın, maçtan önce NBA’in efsane ismi LeBron James ile sarılması sosyal medyada gündem oldu. Bu anlar binlerce kez paylaşıldı.

ABD ve Meksika’dan takımların mücadele ettiği Leagues Cup turnuvasının ilk haftasında Inter Miami, Cruz Azul ile karşılaştı. Lionel Messi ilk defa Inter Miami formasını giydiği maçta 90+4. dakikada frikikten attığı golle takımına 2-1’lik zaferi kazandırdı.

MESSI, İLK MAÇINDA GÖZ DOLDURDU

Maçta Cruz Azul’un golünü 65. dakikada Antuna kaydetti. Inter Miami’nin gollerini ise 44. dakikada Taylor ve 90+4. dakikada Lionel Messi buldu.

LEBRON JAMES, MESSI’YE DESTEK VERDİ

LeBron James’in Lionel Messi’nin ilk maçında tribünde yer alması ABD’de büyük ilgi gördü. Messi, LeBron James’i tribünde görünce yanına giderek kucaklaştı ve spor tarihinin unutulmaz bir karesi oluştu. Messi’nin Inter Miami formasıyla sahaya çıktığı ilk maçta Serena Williams ve Kim Kardashian gibi ünlü isimler de tribündeydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.