,, ,

Mersin’de Şiddet Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı: Bakanlık Devreye Girdi

Gündem 22.07.2023 - 23:39, Güncelleme: 22.07.2023 - 23:39 3598+ kez okundu.
 

Mersin’de Şiddet Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı: Bakanlık Devreye Girdi

Mersin’de Şiddet Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı: Bakanlık Devreye Girdi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı , Mersin ’de bir babanın çocuğuna şiddet uyguladığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine açıklama yaptı. Bakanlık, Mersin ’de yaşanan olayla ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma başlattığını ve Bakanlığın Mersin İl Müdürlüğünün ihbarıyla ilgili şahsın gözaltına alındığını duyurdu. Açıklamada, “Bakanlığımız uzmanları tarafından yapılan incelemeler sonucunda şiddet gören çocuk ve 2 kardeşi için koruma tedbiri kararı istenmiş ve yargı makamları tarafından talebimiz onaylanarak çocuklar Bakanlığımıza bağlı kuruluşa yerleştirilmiştir.” denildi. Açıklamada, Bakanlığın konuyu yakından izlediği ve tüm hukuki süreçlere katıldığı belirtildi.
Mersin’de Şiddet Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı: Bakanlık Devreye Girdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı , Mersin ’de bir babanın çocuğuna şiddet uyguladığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine açıklama yaptı.

Bakanlık, Mersin ’de yaşanan olayla ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma başlattığını ve Bakanlığın Mersin İl Müdürlüğünün ihbarıyla ilgili şahsın gözaltına alındığını duyurdu.

Açıklamada, “Bakanlığımız uzmanları tarafından yapılan incelemeler sonucunda şiddet gören çocuk ve 2 kardeşi için koruma tedbiri kararı istenmiş ve yargı makamları tarafından talebimiz onaylanarak çocuklar Bakanlığımıza bağlı kuruluşa yerleştirilmiştir.” denildi.

Açıklamada, Bakanlığın konuyu yakından izlediği ve tüm hukuki süreçlere katıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.