,, ,

Meral Çetinkaya 'Darmaduman' Kadrosunda!

Tv-Dünyası 09.10.2022 - 10:47, Güncelleme: 09.10.2022 - 10:49 4751+ kez okundu.
 

Meral Çetinkaya 'Darmaduman' Kadrosunda!

Meral Çetinkaya 'Darmaduman' Kadrosunda!
Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer 'in, senaristliğini Damla Serim 'in üstlendiği, bir grup liseli gencin hikayesini izleyici ile buluşturacak olan diziye Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Anne, İstanbullu Gelin, Atiye ve Aziz gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu Meral Çetinkaya dahil oldu. Çekimleri devam eden dizinin kadrosunda Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Metin Coşkun, Aslı Orcan, Ali Önsöz, Murat Kapu, Beste Can Sağlam, Muazzez Serap Naldemir ve Umut Kaya yer alıyor.   Darmaduman yakında FOX'ta!
Meral Çetinkaya 'Darmaduman' Kadrosunda!
Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer 'in, senaristliğini Damla Serim 'in üstlendiği, bir grup liseli gencin hikayesini izleyici ile buluşturacak olan diziye Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Anne, İstanbullu Gelin, Atiye ve Aziz gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu Meral Çetinkaya dahil oldu.
Çekimleri devam eden dizinin kadrosunda Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Metin Coşkun, Aslı Orcan, Ali Önsöz, Murat Kapu, Beste Can Sağlam, Muazzez Serap Naldemir ve Umut Kaya yer alıyor.
 
Darmaduman yakında FOX'ta!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.