,, ,

Merakla beklenen Black Mirror'ın 6. sezonu yayınlandı

Tv-Dünyası 15.06.2023 - 14:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 14:47 5261+ kez okundu.
 

Merakla beklenen Black Mirror'ın 6. sezonu yayınlandı

Merakla beklenen Black Mirror'ın 6. sezonu yayınlandı
Black Mirror , distopik bilim kurgu türünde bir antoloji dizisidir. Her bölümde farklı bir hikâye, oyuncu kadrosu ve yönetmen vardır. Dizinin yaratıcısı ve baş yazarı Charlie Brooker’dır. Dizi, teknolojinin insan hayatı üzerindeki olumsuz etkilerini ve toplumsal sorunları ele alır. Dizi, 2011 yılında Channel 4 kanalında başlamış, 2015 yılında Netflix tarafından satın alınmıştır. Dizinin 5. sezonu 2019 yılında yayınlanmıştı. Black Mirror ’ın 6. sezonu bugün itibarıyla Netflix platformunda yayınlandı. Yeni sezonda kadroya Breaking Bad dizisinde Jessie Pinkman’a hayat veren Aaron Paul katıldı. Paul’a ek olarak; Anjana Vasan , Annie Murphy , Auden Thornton , Ben Barnes , Clara Rugaard , Daniel Portman ,  Danny Ramirez , David Shields , Himesh Patel , John Hannah , Josh Hartnett , Kate Mara , Michael Cera , Monica Dolan , Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin ve Zazie Beetz gibi isimler de yer alıyor. Yeni sezonda altı bölüm yer alıyor ve her bölümün konusu farklı Black Mirror’ın 6. sezonunun bölümleri ve konuları şöyle: Joan İğrenç Biri: Sıradan bir kadın, günlük yaşamının ve sırlarının küresel bir yayın hizmeti tarafından diziye uyarlandığını öğrenir. Üstelik dizinin başrolünde de ünlü oyuncu Salma Hayek vardır. Loch Henry: İskoçya’nın sakin kasabalarından birinde doğa belgeseli çeken genç bir çift, geçmişte yaşanan sarsıcı olaylarla bağlantısı olan sansasyonel bir hikâyenin peşine düşer. Beyond The Sea: 1969’un alternatif versiyonunda yüksek teknoloji içeren tehlikeli bir uzay görevini üstlenen iki astronot, Dünya’da yaşanan akılalmaz bir trajedinin sonuçlarıyla mücadele eder. Mazey Day: Bir yayaya çarptıktan sonra kaza mahallinden kaçan genç ve sorunlu bir Hollywood yıldızı, olayın sonuçlarıyla boğuşurken ısrarcı paparazilerden kurtulmak için her yola başvurur. Şeytan 79: 1979’da İngiltere’nin kuzeyinde yaşayan kendi halinde bir satış elemanı, yaklaşan bir felaketi önlemek için korkunç bir görevi kabul etmesi gerektiğini öğrenir
Merakla beklenen Black Mirror'ın 6. sezonu yayınlandı

Black Mirror , distopik bilim kurgu türünde bir antoloji dizisidir. Her bölümde farklı bir hikâye, oyuncu kadrosu ve yönetmen vardır. Dizinin yaratıcısı ve baş yazarı Charlie Brooker’dır. Dizi, teknolojinin insan hayatı üzerindeki olumsuz etkilerini ve toplumsal sorunları ele alır. Dizi, 2011 yılında Channel 4 kanalında başlamış, 2015 yılında Netflix tarafından satın alınmıştır. Dizinin 5. sezonu 2019 yılında yayınlanmıştı.

Black Mirror ’ın 6. sezonu bugün itibarıyla Netflix platformunda yayınlandı. Yeni sezonda kadroya Breaking Bad dizisinde Jessie Pinkman’a hayat veren Aaron Paul katıldı. Paul’a ek olarak; Anjana Vasan , Annie Murphy , Auden Thornton , Ben Barnes , Clara Rugaard , Daniel Portman Danny Ramirez , David Shields , Himesh Patel , John Hannah , Josh Hartnett , Kate Mara , Michael Cera , Monica Dolan , Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin ve Zazie Beetz gibi isimler de yer alıyor. Yeni sezonda altı bölüm yer alıyor ve her bölümün konusu farklı

Black Mirror’ın 6. sezonunun bölümleri ve konuları şöyle:

Joan İğrenç Biri: Sıradan bir kadın, günlük yaşamının ve sırlarının küresel bir yayın hizmeti tarafından diziye uyarlandığını öğrenir. Üstelik dizinin başrolünde de ünlü oyuncu Salma Hayek vardır.
Loch Henry: İskoçya’nın sakin kasabalarından birinde doğa belgeseli çeken genç bir çift, geçmişte yaşanan sarsıcı olaylarla bağlantısı olan sansasyonel bir hikâyenin peşine düşer.
Beyond The Sea: 1969’un alternatif versiyonunda yüksek teknoloji içeren tehlikeli bir uzay görevini üstlenen iki astronot, Dünya’da yaşanan akılalmaz bir trajedinin sonuçlarıyla mücadele eder.
Mazey Day: Bir yayaya çarptıktan sonra kaza mahallinden kaçan genç ve sorunlu bir Hollywood yıldızı, olayın sonuçlarıyla boğuşurken ısrarcı paparazilerden kurtulmak için her yola başvurur.
Şeytan 79: 1979’da İngiltere’nin kuzeyinde yaşayan kendi halinde bir satış elemanı, yaklaşan bir felaketi önlemek için korkunç bir görevi kabul etmesi gerektiğini öğrenir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.