,, ,

Neşe Erberk kimdir?

Kimdir 15.06.2023 - 14:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 14:33 4953+ kez okundu.
 

Neşe Erberk kimdir?

Neşe Erberk kimdir
Neşe Erberk, eski bir Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması katılımcısı, Miss Europe 1984 birincisi Avrupa Güzeli, manken, fotomodel ve iş insanıdır. 14 Ekim 1964’te İstanbul’da doğmuştur. Aslen Tatar kökenli bir aileden gelmektedir. Neşe Erberk Robert Kolej’ini bitirmesinin ardından Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan Neşe Erberk , 1983’te girdiği bir yarışmada Türkiye güzeli seçilmiştir. Neşe Erberk Bir yandan eğitimini sürdürürken, diğer yandan da 1984’te Avrupa güzeli seçilmiştir ve manken olarak mesleki yaşamına başlamıştır. 1987 yılında kendi adına bir mankenlik, fotomodellik ajansı kurarak iş yaşamını sürdürmüştür. Neşe Erberk Kişiye özel ilk defile kendisi tarafından yaptırılarak mankenlik mesleği için önyargıların oluşmasına sebep olduğu öne sürülmüştür. Ayrıca bir dönem evlilik yaptığı Ayk Gurdikyan’dan; Alin, Selin ve Lara adlı üçüz çocukları olmuştur. Neşe Erberk Kendi adını verdiği mankenlik ajansını kurmuş ve podyumlara yeni yüzler kazandırmıştır. Kızı Selin Erbek Gurdikyan, 2022 Miss Turkey üçüncüsü oldu.  
Neşe Erberk kimdir

Neşe Erberk, eski bir Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması katılımcısı, Miss Europe 1984 birincisi Avrupa Güzeli, manken, fotomodel ve iş insanıdır. 14 Ekim 1964’te İstanbul’da doğmuştur. Aslen Tatar kökenli bir aileden gelmektedir. Neşe Erberk Robert Kolej’ini bitirmesinin ardından Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan Neşe Erberk , 1983’te girdiği bir yarışmada Türkiye güzeli seçilmiştir.

Neşe Erberk Bir yandan eğitimini sürdürürken, diğer yandan da 1984’te Avrupa güzeli seçilmiştir ve manken olarak mesleki yaşamına başlamıştır. 1987 yılında kendi adına bir mankenlik, fotomodellik ajansı kurarak iş yaşamını sürdürmüştür.

Neşe Erberk Kişiye özel ilk defile kendisi tarafından yaptırılarak mankenlik mesleği için önyargıların oluşmasına sebep olduğu öne sürülmüştür. Ayrıca bir dönem evlilik yaptığı Ayk Gurdikyan’dan; Alin, Selin ve Lara adlı üçüz çocukları olmuştur. Neşe Erberk Kendi adını verdiği mankenlik ajansını kurmuş ve podyumlara yeni yüzler kazandırmıştır. Kızı Selin Erbek Gurdikyan, 2022 Miss Turkey üçüncüsü oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.