,, ,

Mehtap Yılmaz: Ben Diziye Değil, Pavyonlara Karşıyım!

Tv-Dünyası 07.02.2024 - 10:55, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:55 7033+ kez okundu.
 

Mehtap Yılmaz: Ben Diziye Değil, Pavyonlara Karşıyım!

15 yıl pavyonda şarkıcılık yapan Mehtap Yılmaz, pavyonları savunanlara karşı çıktı ve Nez tarafından dava açılacağı belirtildi.”
15 yıl boyunca pavyonlarda şarkıcılık yapan Mehtap Yılmaz , pavyonları savunanlara karşı çıktı. Yılmaz, “Gidin orada bir ay dans edin, konsomasyon yapın, ondan sonra savunun” dedi. Bu sözleri nedeniyle hakkında Nez tarafından dava açılacağı belirtildi. Yılmaz, ekonomik sorunlar ve kardeşini okutmak için pavyonlarda şarkı söylediğini belirtti. Amacına ulaştıktan sonra şarkıcılığı bıraktığını ifade etti. Yılmaz, pavyonlarda çalışan kadınların yaşadığı zorluklara şahit olduğunu ve bu durumun kendisini derinden etkilediğini söyledi. Kendisinin de bu durumlar karşısında iki kez intihara kalkıştığını belirtti. Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ’ın kardeşi Deniz Erdoğan ’ın menajerini arayarak diziyi karalamamasını istediğini belirtti. Ancak Yılmaz, diziyi karalamadığını, sadece pavyonların iyi bir yer olarak gösterilmesine karşı çıktığını ifade etti. Yılmaz, “İnci Taneleri” yayınlanmadan önce de yıllardır pavyonların kötü bir yer olduğunu anlattığını belirtti.
15 yıl pavyonda şarkıcılık yapan Mehtap Yılmaz, pavyonları savunanlara karşı çıktı ve Nez tarafından dava açılacağı belirtildi.”

15 yıl boyunca pavyonlarda şarkıcılık yapan Mehtap Yılmaz , pavyonları savunanlara karşı çıktı. Yılmaz, “Gidin orada bir ay dans edin, konsomasyon yapın, ondan sonra savunun” dedi. Bu sözleri nedeniyle hakkında Nez tarafından dava açılacağı belirtildi.

Yılmaz, ekonomik sorunlar ve kardeşini okutmak için pavyonlarda şarkı söylediğini belirtti. Amacına ulaştıktan sonra şarkıcılığı bıraktığını ifade etti. Yılmaz, pavyonlarda çalışan kadınların yaşadığı zorluklara şahit olduğunu ve bu durumun kendisini derinden etkilediğini söyledi. Kendisinin de bu durumlar karşısında iki kez intihara kalkıştığını belirtti.

Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ’ın kardeşi Deniz Erdoğan ’ın menajerini arayarak diziyi karalamamasını istediğini belirtti. Ancak Yılmaz, diziyi karalamadığını, sadece pavyonların iyi bir yer olarak gösterilmesine karşı çıktığını ifade etti. Yılmaz, “İnci Taneleri” yayınlanmadan önce de yıllardır pavyonların kötü bir yer olduğunu anlattığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.