,, ,

Mehmet Çevik, 90'lar konseptiyle sevenlerini mest edecek

Müzik 25.08.2023 - 11:23, Güncelleme: 25.08.2023 - 11:23 9794+ kez okundu.
 

Mehmet Çevik, 90'lar konseptiyle sevenlerini mest edecek

Mehmet Çevik, yeni projesi '90’lar konseptiyle renkli bir tanıtım yaptı. Dansçılarıyla birlikte 90’ların ruhunu yansıtan Çevik, sürprizler vaat etti.
Yeni projesi ‘90’lar konseptinin tanıtımı için dansçılarıyla birlikte objektif karşısına geçen ünlü sanatçı Mehmet Çevik ortaya renkli görüntüler çıkarttı.   Sahnelerin güçlü sesi Mehmet Çevik sürprizleriyle sevenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Bu kez yeni projesi olan ‘90’lar konseptiyle sahneye çıkacak olan Çevik, projenin tanıtımını çok renkli bir çekimle gerçekleştirdi. Birbirinden güzel dansçıları eşliğinde 90’ları yansıtan canlı renklerle objektif karşısına geçen Çevik, “Her zaman olduğu gibi önümüzdeki günlerde de dinleyicilerimizle birlikte çok eğleneceğiz. Yeni sürprizlere hazır olun” diye konuştu.          
Mehmet Çevik, yeni projesi '90’lar konseptiyle renkli bir tanıtım yaptı. Dansçılarıyla birlikte 90’ların ruhunu yansıtan Çevik, sürprizler vaat etti.

Yeni projesi ‘90’lar konseptinin tanıtımı için dansçılarıyla birlikte objektif karşısına geçen ünlü sanatçı Mehmet Çevik ortaya renkli görüntüler çıkarttı.

 

Sahnelerin güçlü sesi Mehmet Çevik sürprizleriyle sevenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Bu kez yeni projesi olan ‘90’lar konseptiyle sahneye çıkacak olan Çevik, projenin tanıtımını çok renkli bir çekimle gerçekleştirdi. Birbirinden güzel dansçıları eşliğinde 90’ları yansıtan canlı renklerle objektif karşısına geçen Çevik, “Her zaman olduğu gibi önümüzdeki günlerde de dinleyicilerimizle birlikte çok eğleneceğiz. Yeni sürprizlere hazır olun” diye konuştu.

 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.