,, ,

Megastar Tarkan'dan İsrail'e Kınama

Magazin 18.10.2023 - 14:29, Güncelleme: 18.10.2023 - 14:30 19417+ kez okundu.
 

Megastar Tarkan'dan İsrail'e Kınama

Pop müziğin önemli ismi Tarkan, İsrail’in Gazze’deki hastane saldırısını ‘insanlık suçu’ olarak niteledi ve kınadı.
Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Tarkan , İsrail 'in Gazze 'de bir hastaneye düzenlediği saldırıyı kınadı. Tarkan sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı mesajında saldırıyı "insanlık suçu ve utancı" olarak niteledi. Tarkan'ın açıklaması şu şekildeydi: "Dün İsrail'in Gazze'de bombaladığı hastanede masum sivilleri hedef alması, çocukları, kadınları öldürmesi kabul edilemez. Bu sadece bir savaş suçu değil, insanlık suçu ve utancıdır. Bu vahşetin, bu zulmün durdurulması için tüm dünya, tüm insanlık ayağa kalkmalı ve acilen harekete geçmelidir." Tarkan'ın açıklaması, sosyal medyada büyük destek gördü. Birçok kullanıcı, Tarkan'ın İsrail'in saldırılarını kınadığı için teşekkür etti. İsrail, Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şu ana kadar 200'den fazla sivili öldürdü. Saldırılarda 500'den fazla kişi de yaralandı.
Pop müziğin önemli ismi Tarkan, İsrail’in Gazze’deki hastane saldırısını ‘insanlık suçu’ olarak niteledi ve kınadı.

Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Tarkan , İsrail 'in Gazze 'de bir hastaneye düzenlediği saldırıyı kınadı. Tarkan sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı mesajında saldırıyı "insanlık suçu ve utancı" olarak niteledi.

Tarkan'ın açıklaması şu şekildeydi:

"Dün İsrail'in Gazze'de bombaladığı hastanede masum sivilleri hedef alması, çocukları, kadınları öldürmesi kabul edilemez. Bu sadece bir savaş suçu değil, insanlık suçu ve utancıdır. Bu vahşetin, bu zulmün durdurulması için tüm dünya, tüm insanlık ayağa kalkmalı ve acilen harekete geçmelidir."

Tarkan'ın açıklaması, sosyal medyada büyük destek gördü. Birçok kullanıcı, Tarkan'ın İsrail'in saldırılarını kınadığı için teşekkür etti.

İsrail, Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şu ana kadar 200'den fazla sivili öldürdü. Saldırılarda 500'den fazla kişi de yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.