,, ,

Masumiyet oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Tv-Dünyası 08.07.2023 - 17:29, Güncelleme: 08.07.2023 - 17:35 3925+ kez okundu.
 

Masumiyet oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Masumiyet oyuncuları kimdir, konusu nedir?
Masumiyet , Gold Film imzalı, ilk bölümü 24 Şubat 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Ömür Atay ’ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık ’ın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. Dizi, evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın hayatının, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişmesini anlatır. Dizinin konusu şöyle: Bahar ( Deniz Çakır ), genç yaşta anne olmayı seçip üniversitenin kapısından dönmüş olan, gücünün farkında olmayan sıradan bir kadındır. Kızı Ela ( İlayda Alişan ), babasının başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronu İlker’e ( Serkay Tütüncü ) aşık olur. Bahar, kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışır, ancak ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir Masumiyet Oyuncuları Dizinin başrollerinde Hülya Avşar , Mehmet Aslantuğ , Deniz Çakır , İlayda Alişan , Serkay Tütüncü ve Deniz Işın yer almaktadır. Dizinin oyuncu kadrosu ve karakterleri şöyle: Hale Ilgaz ( Hülya Avşar ): İlker’in annesi, belgesel kanallarında gördüğümüz o yırtıcı anne kaplanların insan versiyonu. Harun Orhun ( Mehmet Aslantuğ ): İlker’in ortağı ve arkadaşı, İrem’in babası. Bahar Yüksel ( Deniz Çakır ): Evli ve iki çocuk annesi sıradan bir kadın, Ela’nın annesi. Ela Yüksel ( İlayda Alişan ): Bahar’ın 19 yaşındaki kızı, İlker’e aşık olan genç kız. İlker Ilgaz ( Serkay Tütüncü ): Hale’nin oğlu, Harun’un ortağı ve arkadaşı, Ela’nın aşkı. İrem Orhun ( Deniz Işın ): Harun’un kızı, İlker’in nişanlısı
Masumiyet oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Masumiyet , Gold Film imzalı, ilk bölümü 24 Şubat 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Ömür Atay ’ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık ’ın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. Dizi, evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın hayatının, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişmesini anlatır.

Dizinin konusu şöyle:

Bahar ( Deniz Çakır ), genç yaşta anne olmayı seçip üniversitenin kapısından dönmüş olan, gücünün farkında olmayan sıradan bir kadındır. Kızı Ela ( İlayda Alişan ), babasının başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronu İlker’e ( Serkay Tütüncü ) aşık olur. Bahar, kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışır, ancak ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir

Masumiyet Oyuncuları
Dizinin başrollerinde Hülya Avşar , Mehmet Aslantuğ , Deniz Çakır , İlayda Alişan , Serkay Tütüncü ve Deniz Işın yer almaktadır. Dizinin oyuncu kadrosu ve karakterleri şöyle:

Hale Ilgaz ( Hülya Avşar ): İlker’in annesi, belgesel kanallarında gördüğümüz o yırtıcı anne kaplanların insan versiyonu.
Harun Orhun ( Mehmet Aslantuğ ): İlker’in ortağı ve arkadaşı, İrem’in babası.
Bahar Yüksel ( Deniz Çakır ): Evli ve iki çocuk annesi sıradan bir kadın, Ela’nın annesi.
Ela Yüksel ( İlayda Alişan ): Bahar’ın 19 yaşındaki kızı, İlker’e aşık olan genç kız.
İlker Ilgaz ( Serkay Tütüncü ): Hale’nin oğlu, Harun’un ortağı ve arkadaşı, Ela’nın aşkı.
İrem Orhun ( Deniz Işın ): Harun’un kızı, İlker’in nişanlısı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.