,, ,

Marocchino Hazırlanışı

Yemek 20.06.2023 - 16:05, Güncelleme: 20.06.2023 - 16:05 8144+ kez okundu.
 

Marocchino Hazırlanışı

Marocchino Hazırlanışı
Marocchino , İtalyan kahve içeceği olan bir tür espresso çeşididir. Aşağıdaki adımları takip ederek Marocchino 'yu hazırlayabilirsiniz: Malzemeler: 1 shot espresso 1 yemek kaşığı sıcak çikolata sosu 1 yemek kaşığı çırpılmış krema Kakao tozu Adımlar: Bir espresso makinesi kullanarak bir shot espresso hazırlayın. Espresso, yoğun ve koyu kıvamlı olmalıdır. Bir çikolata sosu ısıtın. Bunu, bir sos tenceresinde sıcaklığını koruyacak şekilde ısıtabilirsiniz veya mikrodalgada birkaç saniye ısıtabilirsiniz. Sıcak çikolata sosu, içeceğin içinde çözünecek ve tatlılık katacaktır. Bir cappuccino fincanının alt kısmına sıcak çikolata sosunu ekleyin. Sosu fincanın iç yüzeyine yapışacak şekilde dikkatlice dökün. Bu, içeceğin alt kısmında tatlı bir tabaka oluşturacaktır. Üzerine hazırladığınız espresso shotunu dökün. Sosun üzerine dökerken, espressoyu yavaşça fincana ekleyin. Üzerine çırpılmış krema ekleyin. Bir yemek kaşığı kullanarak fincanın üzerine krema koyun. Bu, içeceğin üzerinde bir kremalı tabaka oluşturacaktır. Son olarak, üzerine kakao tozu serpin. Kakao tozu, Marocchino 'nun karakteristik görünümünü tamamlayacaktır. Marocchino'nuzu hemen servis yapabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak, yanında biraz çikolata parçaları veya bisküvi ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun!
Marocchino Hazırlanışı

Marocchino , İtalyan kahve içeceği olan bir tür espresso çeşididir. Aşağıdaki adımları takip ederek Marocchino 'yu hazırlayabilirsiniz:

Malzemeler:

  • 1 shot espresso
  • 1 yemek kaşığı sıcak çikolata sosu
  • 1 yemek kaşığı çırpılmış krema
  • Kakao tozu

Adımlar:

  1. Bir espresso makinesi kullanarak bir shot espresso hazırlayın. Espresso, yoğun ve koyu kıvamlı olmalıdır.

  2. Bir çikolata sosu ısıtın. Bunu, bir sos tenceresinde sıcaklığını koruyacak şekilde ısıtabilirsiniz veya mikrodalgada birkaç saniye ısıtabilirsiniz. Sıcak çikolata sosu, içeceğin içinde çözünecek ve tatlılık katacaktır.

  3. Bir cappuccino fincanının alt kısmına sıcak çikolata sosunu ekleyin. Sosu fincanın iç yüzeyine yapışacak şekilde dikkatlice dökün. Bu, içeceğin alt kısmında tatlı bir tabaka oluşturacaktır.

  4. Üzerine hazırladığınız espresso shotunu dökün. Sosun üzerine dökerken, espressoyu yavaşça fincana ekleyin.

  5. Üzerine çırpılmış krema ekleyin. Bir yemek kaşığı kullanarak fincanın üzerine krema koyun. Bu, içeceğin üzerinde bir kremalı tabaka oluşturacaktır.

  6. Son olarak, üzerine kakao tozu serpin. Kakao tozu, Marocchino 'nun karakteristik görünümünü tamamlayacaktır.

Marocchino'nuzu hemen servis yapabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak, yanında biraz çikolata parçaları veya bisküvi ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.