,, ,

Mansur Yavaş Ramazan Bayramı için Video Yayınladı

Gündem 02.05.2022 - 10:12, Güncelleme: 02.05.2022 - 10:20 5010+ kez okundu.
 

Mansur Yavaş Ramazan Bayramı için Video Yayınladı

Mansur Yavaş Ramazan Bayramı için Video Yayınladı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Huzurun evinizden, mutluluğun gönlünüzden hiç eksik olmayacağı, sevdiklerinizle birlikte çok güzel bir bayram geçirmenizi dilerim. Mutlu, sağlıklı, huzurlu günler umuduyla Ramazan Bayramı'mız mübarek olsun” dedi. Mansur Yavaş, Ankaralı yurttaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Yavaş’ın, sosyal medya hesabında, “Huzurun evinizden, mutluluğun gönlünüzden hiç eksik olmayacağı, sevdiklerinizle birlikte çok güzel bir bayram geçirmenizi dilerim. Mutlu, sağlıklı, huzurlu günler umuduyla Ramazan Bayramı'mız mübarek olsun” notuyla bugün paylaştığı videoda şu ifadelere yer verildi: “Bayram, bir çocuğa uzanan anneli eli sıcaklığı, paylaştıkça çoğalan bereket, özlemler son bulsun diye harcanan emektir. Bayram, karşılık beklemeden gülümsetebilmek, bir çocuğun çikolata sevincinde bulaşabilmektir. Bayram, umutların tükendiği yerde duyulan ses, geleceğe birlikte nefes olabilmektir. Bayramınız mübarek olsun.”
Mansur Yavaş Ramazan Bayramı için Video Yayınladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Huzurun evinizden, mutluluğun gönlünüzden hiç eksik olmayacağı, sevdiklerinizle birlikte çok güzel bir bayram geçirmenizi dilerim. Mutlu, sağlıklı, huzurlu günler umuduyla Ramazan Bayramı'mız mübarek olsun” dedi.

Mansur Yavaş, Ankaralı yurttaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Yavaş’ın, sosyal medya hesabında, “Huzurun evinizden, mutluluğun gönlünüzden hiç eksik olmayacağı, sevdiklerinizle birlikte çok güzel bir bayram geçirmenizi dilerim. Mutlu, sağlıklı, huzurlu günler umuduyla Ramazan Bayramı'mız mübarek olsun” notuyla bugün paylaştığı videoda şu ifadelere yer verildi:

“Bayram, bir çocuğa uzanan anneli eli sıcaklığı, paylaştıkça çoğalan bereket, özlemler son bulsun diye harcanan emektir. Bayram, karşılık beklemeden gülümsetebilmek, bir çocuğun çikolata sevincinde bulaşabilmektir. Bayram, umutların tükendiği yerde duyulan ses, geleceğe birlikte nefes olabilmektir. Bayramınız mübarek olsun.”

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.