,, ,

maNga, Harbiye Açıkhava'da enerji patlaması yarattı

Müzik 05.09.2023 - 08:57, Güncelleme: 05.09.2023 - 09:00 9641+ kez okundu.
 

maNga, Harbiye Açıkhava'da enerji patlaması yarattı

Harbiye Açıkhava'da sahne alan grup, görsel şov ve hit şarkılarla gençleri coşturdu. maNga hayranları biletleri kapıştı, konseri ayakta izledi.
İstanbul 'un en popüler konser mekanlarından Harbiye Açıkhava , maNga konseriyle adeta coştu. Grup, muhteşem bir müzik deneyimini sahne sanatları ile birleştirerek unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne performansları ve görsel efektler ile izleyenleri adeta büyüleyen grup, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı. Dursun Zaman, Bir Kadın Çizeceksin, Cevapsız Sorular gibi müzik listelerinde hit olmuş şarkılarını seslendiren maNga, gençlerin beğenisini topladı. Biletleri satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükenen konserde maNga hayranları, dakikalarca ayakta dans ederek eğlencenin tadını çıkardılar.
Harbiye Açıkhava'da sahne alan grup, görsel şov ve hit şarkılarla gençleri coşturdu. maNga hayranları biletleri kapıştı, konseri ayakta izledi.

İstanbul 'un en popüler konser mekanlarından Harbiye Açıkhava , maNga konseriyle adeta coştu.

Grup, muhteşem bir müzik deneyimini sahne sanatları ile birleştirerek unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahne performansları ve görsel efektler ile izleyenleri adeta büyüleyen grup, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı.

Dursun Zaman, Bir Kadın Çizeceksin, Cevapsız Sorular gibi müzik listelerinde hit olmuş şarkılarını seslendiren maNga, gençlerin beğenisini topladı.

Biletleri satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükenen konserde maNga hayranları, dakikalarca ayakta dans ederek eğlencenin tadını çıkardılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.