,, ,

Manavgat Belediye Başkanı ve Ekibi, Halkla İftar Paylaştı

Siyaset 19.03.2024 - 10:18, Güncelleme: 19.03.2024 - 10:18 6419+ kez okundu.
 

Manavgat Belediye Başkanı ve Ekibi, Halkla İftar Paylaştı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibi, Atatürk Kültür Merkezi’nde halkla birlikte iftar yaptı. Oruçların ve lokmaların hayırlara vesile olmasını diledi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen , Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nail Kamacı , Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek , Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara , İlçe Başkanı Oykun Başar , Milletvekilleri Aliye Coşar , Cavit Arı ve Mustafa Erdem , Seçim Komitesi Başkanı Abbas Tarakçı , Yönetim ve Seçim Komitesi Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Muhtarlar, Atatürk Kültür Merkezi önünde kurulan İftar Çadırı’nda halkla birlikte oruç açtılar ve lokmalarını paylaştılar. Başkan Sözen, tutulan oruçların ve paylaşılan lokmaların hayırlara vesile olmasını diledi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibi, Atatürk Kültür Merkezi’nde halkla birlikte iftar yaptı. Oruçların ve lokmaların hayırlara vesile olmasını diledi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen , Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nail Kamacı , Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek , Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara , İlçe Başkanı Oykun Başar , Milletvekilleri Aliye Coşar , Cavit Arı ve Mustafa Erdem , Seçim Komitesi Başkanı Abbas Tarakçı , Yönetim ve Seçim Komitesi Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Muhtarlar, Atatürk Kültür Merkezi önünde kurulan İftar Çadırı’nda halkla birlikte oruç açtılar ve lokmalarını paylaştılar.

Başkan Sözen, tutulan oruçların ve paylaşılan lokmaların hayırlara vesile olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.