,, ,

Suna Kotan: Erdemkent Mahallesi’nde Değişim Yaratmayı Hedefliyor

Gündem 19.03.2024 - 10:13, Güncelleme: 19.03.2024 - 10:13 4143+ kez okundu.
 

Suna Kotan: Erdemkent Mahallesi’nde Değişim Yaratmayı Hedefliyor

Van’da muhtar adayı olan Suna Kotan, kadınların gücüne inanıyor ve mahallesindeki sorunları çözmek için çalışıyor. Yardım etmek onu mutlu ediyor
Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği Başkanı Ayşe Kaşıkırık , kadın muhtar adaylarına destek veriyor. 1978 Van doğumlu ve 2 çocuk annesi olan Suna Kotan , Erdemkent Mahallesi’nde muhtar adayı. 2019 yılında Balıkesir’de muhtarlık için teklif aldı ancak tayinci olduğu için kabul etmedi. 2024 yılı için Van ’da çevresinden gelen teklifleri değerlendiren Kotan, Van’a yerleşme kararı aldı. Daha önce ihtiyaç sahibi öğrencilere okul yardımı ile destekte bulunan Suna Kotan , bu yardımlarını Van’da ihtiyaç sahibi ailelere, öncelikle yetim çocuklara ve yaşlılara yönelik olarak sürdürmeyi planlıyor. Suna Kotan , 4 yıldır oturduğu mahallesindeki sıkıntıları ve sorunları bildiğini, bu nedenle muhtar olmaya karar verdiğini belirtiyor. Muhtar olmadan önce birçok şey yaptığını ve muhtar olduktan sonra daha çok şey yapacağına inandığını ifade ediyor. Kotan, kadınların dimdik durması gerektiğini, ayaklarının üstünde durabildiklerini ve her şeyi yapabileceklerine inandıklarını belirtiyor. Mücadele etmeyi sevdiğini ve insanlara yardım etmenin onu en çok mutlu eden şeylerden biri olduğunu söylüyor. Özellikle yetim çocuklara ve gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek istiyor. Mahallesinde sosyal eksiklikler olduğunu belirten Kotan, bu eksiklikleri tamamlamak ve kalbine dokunabildiği kadar çok kalbe dokunup çiçek açmasına sebep olmak istiyor.
Van’da muhtar adayı olan Suna Kotan, kadınların gücüne inanıyor ve mahallesindeki sorunları çözmek için çalışıyor. Yardım etmek onu mutlu ediyor

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği Başkanı Ayşe Kaşıkırık , kadın muhtar adaylarına destek veriyor. 1978 Van doğumlu ve 2 çocuk annesi olan Suna Kotan , Erdemkent Mahallesi’nde muhtar adayı. 2019 yılında Balıkesir’de muhtarlık için teklif aldı ancak tayinci olduğu için kabul etmedi.

2024 yılı için Van ’da çevresinden gelen teklifleri değerlendiren Kotan, Van’a yerleşme kararı aldı. Daha önce ihtiyaç sahibi öğrencilere okul yardımı ile destekte bulunan Suna Kotan , bu yardımlarını Van’da ihtiyaç sahibi ailelere, öncelikle yetim çocuklara ve yaşlılara yönelik olarak sürdürmeyi planlıyor.

Suna Kotan , 4 yıldır oturduğu mahallesindeki sıkıntıları ve sorunları bildiğini, bu nedenle muhtar olmaya karar verdiğini belirtiyor. Muhtar olmadan önce birçok şey yaptığını ve muhtar olduktan sonra daha çok şey yapacağına inandığını ifade ediyor.

Kotan, kadınların dimdik durması gerektiğini, ayaklarının üstünde durabildiklerini ve her şeyi yapabileceklerine inandıklarını belirtiyor. Mücadele etmeyi sevdiğini ve insanlara yardım etmenin onu en çok mutlu eden şeylerden biri olduğunu söylüyor. Özellikle yetim çocuklara ve gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek istiyor. Mahallesinde sosyal eksiklikler olduğunu belirten Kotan, bu eksiklikleri tamamlamak ve kalbine dokunabildiği kadar çok kalbe dokunup çiçek açmasına sebep olmak istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.