,, ,

Malatya'da sis trafikte akışı aksattı

Gündem 04.12.2023 - 10:39, Güncelleme: 04.12.2023 - 10:39 3714+ kez okundu.
 

Malatya'da sis trafikte akışı aksattı

Malatya’da etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini 50 metreye kadar düşürdü. Sürücüler, sis nedeniyle trafikte dikkatli ilerledi.
Malatya 'da etkili olan sis, görüş mesafesini yer yer 50 metreye kadar düşürdü. Dün gece itibariyle kentte hakim olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde etkisini artırdı. Yer yer görüş mesafesinin 50 metreye kadar düştüğü şehir merkezindeki sürücüler, sisten dolayı takip mesafesini koruyarak trafikte yavaş ilerledi. Trafik ekipleri ise bazı yoğun caddelerde önlem alarak sürücüleri uyardı.
Malatya’da etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini 50 metreye kadar düşürdü. Sürücüler, sis nedeniyle trafikte dikkatli ilerledi.

Malatya 'da etkili olan sis, görüş mesafesini yer yer 50 metreye kadar düşürdü.

Dün gece itibariyle kentte hakim olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde etkisini artırdı.

Yer yer görüş mesafesinin 50 metreye kadar düştüğü şehir merkezindeki sürücüler, sisten dolayı takip mesafesini koruyarak trafikte yavaş ilerledi.

Trafik ekipleri ise bazı yoğun caddelerde önlem alarak sürücüleri uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.