,, ,

Malatya'da kaçakçılık operasyonlarında 3 şüpheli yakalandı

Gündem 27.12.2022 - 15:54, Güncelleme: 27.12.2022 - 15:54 4040+ kez okundu.
 

Malatya'da kaçakçılık operasyonlarında 3 şüpheli yakalandı

Malatya'da kaçakçılık operasyonlarında 3 şüpheli yakalandı
Malatya 'da düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda, 200 gram toz esrar, 10 kilogram bandrolsüz nargile tütünü, 4 kablosuz kulaklık , 3 akıllı saat , 6 elektronik sigara ve likiti ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefetten işlem yapıldı.    
Malatya'da kaçakçılık operasyonlarında 3 şüpheli yakalandı

Malatya 'da düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında operasyonlar gerçekleştirdi.

Operasyonlarda, 200 gram toz esrar, 10 kilogram bandrolsüz nargile tütünü, 4 kablosuz kulaklık , 3 akıllı saat , 6 elektronik sigara ve likiti ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefetten işlem yapıldı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.