,, ,

Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem

Gündem 25.01.2024 - 16:20, Güncelleme: 25.01.2024 - 16:20 3334+ kez okundu.
 

Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem

Battalgazi’de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerden de hissedildi. AFAD ve ilgili kurumlar, saha tarama çalışmalarına başladı.
Battalgazi ilçesinde meydana gelen deprem, çevre illerden de hissedildi. AFAD ve ilgili kurumların tüm ekipleri, saha tarama çalışmalarına başladı. Şu an itibariyle herhangi bir olumsuz durum rapor edilmedi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Malatya 'nın Battalgazi ilçesinde saat 16.04'te 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Battalgazi ilçesinin 12 kilometre kuzeydoğusu oldu. Deprem, çevre illerden de hissedildi. AFAD'ın açıklamasında, "Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD ve ilgili kurumların tüm ekipleri, saha tarama çalışmalarına başladı. Şu an itibariyle herhangi bir olumsuz durum rapor edilmedi." denildi.
Battalgazi’de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerden de hissedildi. AFAD ve ilgili kurumlar, saha tarama çalışmalarına başladı.

Battalgazi ilçesinde meydana gelen deprem, çevre illerden de hissedildi. AFAD ve ilgili kurumların tüm ekipleri, saha tarama çalışmalarına başladı. Şu an itibariyle herhangi bir olumsuz durum rapor edilmedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Malatya 'nın Battalgazi ilçesinde saat 16.04'te 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Battalgazi ilçesinin 12 kilometre kuzeydoğusu oldu.

Deprem, çevre illerden de hissedildi. AFAD'ın açıklamasında, "Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD ve ilgili kurumların tüm ekipleri, saha tarama çalışmalarına başladı. Şu an itibariyle herhangi bir olumsuz durum rapor edilmedi." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.