,, ,

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği film şimdiden büyük ses getirdi.

Tv-Dünyası 06.01.2023 - 15:19, Güncelleme: 06.01.2023 - 15:19 5380+ kez okundu.
 

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği film şimdiden büyük ses getirdi.

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği film şimdiden büyük ses getirdi.
Mahsun Kırmızıgül'ün filminde Defne Samyeli'yi canlandıracak kişiyi tahmin bile edemeyeceksiniz! Duyan şaştı kaldı   3 Şubat'ta vizyona girecek olan Prestij Meselesi filminde Defne Samyeli 'nin gençliğini oynayacak kişi duyanları resmen şoke etti. Mahsun Kırmızıgül 'ün yönettiği film şimdiden büyük ses getirdi.   Mahsun Kırmızıgül 'ün 90'lı yılları konu aldığı pek çok ünlü ismin gençlik yıllarını anlatacağı filmi Prestij Meselesi 3 Şubat'ta izleyici ile buluşacak.   Filmde pek çok ünlü isim yer alırken, Defne Samyeli  'nin gençliğini oynayacak olan kişi deyim yerindeyse duyanları şoke etti. 30 yılda hiç değişmeyen Defne Samyeli, kendi gençliğini oynadı. 50 yaşındaki Defne Samyeli "Prestij Meselesi" filminde 20'li yaşlarını canlandırdı.   Defne Samyeli, Mahsun Kırmızıgül ’ün dev kadrolu “Prestij Meselesi” filminde rol aldı. Filmle ilgili “Ne güzel bi’ hatıra… 3 Şubat’ta sinemalarda…” paylaşımını yapan Samyeli’nin rolü merak konusu oldu. Sunuculuk ve spikerlik kariyerinin ardından şarkıcılık yapmaya başlayan Samyeli’nin filmde kendisini canlandırdığı öğrenildi.   Defne Samyeli ’nin 1990’lı yılları anlatan filmde 20’li yaşlarındaki halini oynadığı öğrenildi. O dönem Mahsun Kırmızıgül ’ün konuk olduğu bir programı sunan ve “ Prestij Meselesi ” filminde bu nedenle yer alan Samyeli’nin geçen yıllarda hiç yaşlanmaması rolün teklif edilmesinde etkili oldu.
Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği film şimdiden büyük ses getirdi.
Mahsun Kırmızıgül'ün filminde Defne Samyeli'yi canlandıracak kişiyi tahmin bile edemeyeceksiniz! Duyan şaştı kaldı
 
3 Şubat'ta vizyona girecek olan Prestij Meselesi filminde Defne Samyeli 'nin gençliğini oynayacak kişi duyanları resmen şoke etti. Mahsun Kırmızıgül 'ün yönettiği film şimdiden büyük ses getirdi.
 
Mahsun Kırmızıgül 'ün 90'lı yılları konu aldığı pek çok ünlü ismin gençlik yıllarını anlatacağı filmi Prestij Meselesi 3 Şubat'ta izleyici ile buluşacak.
 
Filmde pek çok ünlü isim yer alırken, Defne Samyeli  'nin gençliğini oynayacak olan kişi deyim yerindeyse duyanları şoke etti.
30 yılda hiç değişmeyen Defne Samyeli, kendi gençliğini oynadı. 50 yaşındaki Defne Samyeli "Prestij Meselesi" filminde 20'li yaşlarını canlandırdı.
 
Defne Samyeli, Mahsun Kırmızıgül ’ün dev kadrolu “Prestij Meselesi” filminde rol aldı. Filmle ilgili “Ne güzel bi’ hatıra… 3 Şubat’ta sinemalarda…” paylaşımını yapan Samyeli’nin rolü merak konusu oldu. Sunuculuk ve spikerlik kariyerinin ardından şarkıcılık yapmaya başlayan Samyeli’nin filmde kendisini canlandırdığı öğrenildi.
 
Defne Samyeli ’nin 1990’lı yılları anlatan filmde 20’li yaşlarındaki halini oynadığı öğrenildi. O dönem Mahsun Kırmızıgül ’ün konuk olduğu bir programı sunan ve “ Prestij Meselesi ” filminde bu nedenle yer alan Samyeli’nin geçen yıllarda hiç yaşlanmaması rolün teklif edilmesinde etkili oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.