,, ,

Lost in Space Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

Tv-Dünyası 12.08.2023 - 14:10, Güncelleme: 12.08.2023 - 14:13 8147+ kez okundu.
 

Lost in Space Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

Lost in Space Dizisinin Konusu ve Oyuncuları
Lost in Space 2018 yılında Netflix 'te yayınlanmaya başlayan bir Amerikan bilim kurgu drama dizisidir. Dizi Irwin Allen'ın 1965 yılında aynı adlı televizyon dizisiyle aynı evrende geçmektedir. Dizi, Robinson Ailesi'nin hikayesini anlatmaktadır. Robinson Ailesi, bir uzay gemisi ile yeni bir gezegene taşınırken, bir grup uzaylı tarafından saldırıya uğrar ve uzayda kaybolur. Aile, yeni bir gezegende yeni bir yaşam kurmaya çalışırken, uzaylılar tarafından takip edilir. Dizi, bilim kurgu, drama ve macera unsurlarını bir arada barındırmaktadır. Dizi, aynı zamanda aile bağları, umut ve dayanışma gibi temaları da işlemektedir. Dizi, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler almıştır. Dizi, görsel efektleri, oyunculuk performansları ve hikayesi ile övülmüştür. Lost in Space'in başrollerinde Toby Stephens , Molly Parker , Taylor Russell , Mina Sundwall , Maxwell Jenkins , Ignacio Serricchio , Parker Posey ve Brian Steele yer almaktadır.
Lost in Space Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

Lost in Space 2018 yılında Netflix 'te yayınlanmaya başlayan bir Amerikan bilim kurgu drama dizisidir. Dizi Irwin Allen'ın 1965 yılında aynı adlı televizyon dizisiyle aynı evrende geçmektedir. Dizi, Robinson Ailesi'nin hikayesini anlatmaktadır. Robinson Ailesi, bir uzay gemisi ile yeni bir gezegene taşınırken, bir grup uzaylı tarafından saldırıya uğrar ve uzayda kaybolur. Aile, yeni bir gezegende yeni bir yaşam kurmaya çalışırken, uzaylılar tarafından takip edilir.

Dizi, bilim kurgu, drama ve macera unsurlarını bir arada barındırmaktadır. Dizi, aynı zamanda aile bağları, umut ve dayanışma gibi temaları da işlemektedir.

Dizi, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler almıştır. Dizi, görsel efektleri, oyunculuk performansları ve hikayesi ile övülmüştür.

Lost in Space'in başrollerinde Toby Stephens , Molly Parker , Taylor Russell , Mina Sundwall , Maxwell Jenkins , Ignacio Serricchio , Parker Posey ve Brian Steele yer almaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.