,, ,

Uyumsuz Filmini Konusu ve Oyuncuları

Tv-Dünyası 12.08.2023 - 14:07, Güncelleme: 12.08.2023 - 14:07 8384+ kez okundu.
 

Uyumsuz Filmini Konusu ve Oyuncuları

Uyumsuz Filmini Konusu ve Oyuncuları
Uyumsuz 2014 yılında gösterime giren bir Amerikan bilimkurgu filmidir. Film Veronica Roth 'un aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Neil Burger üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Shailene Woodley , Theo James , Ansel Elgort , Maggie Q , Jai Courtney , Miles Teller ve Zoë Kravitz yer almaktadır. Film Distopik bir Chicago'da geçmektedir. Distopik bir Chicago 'da geçen film, her insanın bir türe ait olduğu bir toplumda geçmektedir. Bu türlere; Cesur, Dürüst, Düşünceci, Dürüst ve Cansız dahildir. Her tür, belirli bir amaca hizmet eder ve belirli bir yerde yaşar. Cesur, şehri korur. Dürüst, şehrin kanunlarını uygular. Düşünceciler, şehrin geleceğini planlar. Dürüst, şehrin ekonomisini yönetir. Cansızlar, şehrin altyapısını yönetir. Uyumsuz, Dürüst türden olan Tris'in (Shailene Woodley) hikayesini anlatıyor. Tris, bir gün Dürüstlük testinden başarısız olur ve Uyumsuz ilan edilir. Uyumsuzlar, toplum tarafından dışlanan ve tehlikeli olarak görülen kişilerdir. Tris, Uyumsuzlar hakkında daha fazla şey öğrenmeye başlar ve topluma karşı isyan etmeye karar verir. Film aksiyon, bilimkurgu ve romantizm unsurlarını bir arada barındırmaktadır. Film, aynı zamanda bireysellik, özgürlük ve toplum eleştirisi gibi temaları da işlemektedir. Uyumsuz vizyona girdiğinde dünya çapında 343 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir. Film, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler almıştır. Filmin aksiyon sahneleri, görsel efektleri ve Shailene Woodley'nin performansı övülmüştür.
Uyumsuz Filmini Konusu ve Oyuncuları

Uyumsuz 2014 yılında gösterime giren bir Amerikan bilimkurgu filmidir. Film Veronica Roth 'un aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Neil Burger üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Shailene Woodley , Theo James , Ansel Elgort , Maggie Q , Jai Courtney , Miles Teller ve Zoë Kravitz yer almaktadır.

Film Distopik bir Chicago'da geçmektedir. Distopik bir Chicago 'da geçen film, her insanın bir türe ait olduğu bir toplumda geçmektedir. Bu türlere; Cesur, Dürüst, Düşünceci, Dürüst ve Cansız dahildir. Her tür, belirli bir amaca hizmet eder ve belirli bir yerde yaşar. Cesur, şehri korur. Dürüst, şehrin kanunlarını uygular. Düşünceciler, şehrin geleceğini planlar. Dürüst, şehrin ekonomisini yönetir. Cansızlar, şehrin altyapısını yönetir.

Uyumsuz, Dürüst türden olan Tris'in (Shailene Woodley) hikayesini anlatıyor. Tris, bir gün Dürüstlük testinden başarısız olur ve Uyumsuz ilan edilir. Uyumsuzlar, toplum tarafından dışlanan ve tehlikeli olarak görülen kişilerdir. Tris, Uyumsuzlar hakkında daha fazla şey öğrenmeye başlar ve topluma karşı isyan etmeye karar verir.

Film aksiyon, bilimkurgu ve romantizm unsurlarını bir arada barındırmaktadır. Film, aynı zamanda bireysellik, özgürlük ve toplum eleştirisi gibi temaları da işlemektedir.

Uyumsuz vizyona girdiğinde dünya çapında 343 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir. Film, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler almıştır. Filmin aksiyon sahneleri, görsel efektleri ve Shailene Woodley'nin performansı övülmüştür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.