,, ,

Kuvvacılar Derneği, Afyon Protokolünü Ziyaret Etti

Gündem 18.04.2024 - 12:07, Güncelleme: 18.04.2024 - 12:07 4597 kez okundu.
 

Kuvvacılar Derneği, Afyon Protokolünü Ziyaret Etti

Kuvvacılar Derneği, Afyon’da protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. Genel Başkan Birkan Er, gönüllülerle birlikte Vali Yardımcısı, Jandarma Komutanı ve Belediye Başkanı ile görüştü
KUVVACILAR AFYON PROTOKOLÜNÜ ZİYARET ETTİ Genel Merkezi Antalya ’da olan Kuvvacılar Ruhunu Yaşatma Derneği Genel Başkanı Birkan Er bir dizi temaslarda bulunmak üzere Afyon’ a geldi. Afyon Temsilcisi ve gönüllüleriyle Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç , İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel ve Belediye Başkanı Burcu Köksal ’ı ziyaret etti. Ziyaretlere katılan sahne ve Kültür Sanatçısı Muzaffer Kıymık gür sesi ile Bayrak Şiiri ni okudu. KUVVACILAR AFYON PROTOKOLÜNÜ ZİYARET ETTİ Genel Merkezi Antalya’da olan Kuvvacılar Ruhunu Yaşatma Derneği Genel Başkanı Birkan Er bir dizi temaslarda bulunmak üzere Afyon’ a geldi. Afyon Temsilcisi ve gönüllüleriyle Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç, İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel ve Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ziyaret etti. Ziyaretlere katılan sahne ve Kültür Sanatçısı Muzaffer Kıymık gür sesi ile Bayrak Şiiri ni okudu. Dernek yapılaşması ve çalışması hakkında bilgi verildi. Yüce Devletimizin kuruluşu ve destan savaşlarında Kuvvacılar’ın kahramanlıklarına değinildi.   Tüm gazi ve şehitlerimiz saygı ve rahmetle anıldı. Dernek yöneticileri tanıtım ve genişleme kapsamında diğer STK (Sivil Toplum Kuruluşları) rına da ziyarette bulundu. Birkan Er, Afyon Müzisyenler Mahalli Kültür Sanatcıları Derneği Başkanı Yusuf Aladaş’a her iki derneğinde il temsilciliklerinin artırılması konusunda çalışma yapılabileceğini iletti. Birkan Er, Denizli ve Aydın temsilciliklerini de ziyaret etmek ve diğer programlara katılmak üzere Afyon’dan ayrıldı.    Haber : İsteniş Hakan Tüplek    
Kuvvacılar Derneği, Afyon’da protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. Genel Başkan Birkan Er, gönüllülerle birlikte Vali Yardımcısı, Jandarma Komutanı ve Belediye Başkanı ile görüştü

KUVVACILAR AFYON PROTOKOLÜNÜ ZİYARET ETTİ Genel Merkezi Antalya ’da olan Kuvvacılar Ruhunu Yaşatma Derneği Genel Başkanı Birkan Er bir dizi temaslarda bulunmak üzere Afyon’ a geldi. Afyon Temsilcisi ve gönüllüleriyle Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç , İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel ve Belediye Başkanı Burcu Köksal ’ı ziyaret etti. Ziyaretlere katılan sahne ve Kültür Sanatçısı Muzaffer Kıymık gür sesi ile Bayrak Şiiri ni okudu.

KUVVACILAR AFYON PROTOKOLÜNÜ ZİYARET ETTİ

Genel Merkezi Antalya’da olan Kuvvacılar Ruhunu Yaşatma Derneği Genel Başkanı Birkan Er bir dizi temaslarda bulunmak üzere Afyon’ a geldi.

Afyon Temsilcisi ve gönüllüleriyle Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç, İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel ve Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ziyaret etti. Ziyaretlere katılan sahne ve Kültür Sanatçısı Muzaffer Kıymık gür sesi ile Bayrak Şiiri ni okudu.

Dernek yapılaşması ve çalışması hakkında bilgi verildi. Yüce Devletimizin kuruluşu ve destan savaşlarında Kuvvacılar’ın kahramanlıklarına değinildi.

 

Tüm gazi ve şehitlerimiz saygı ve rahmetle anıldı.

Dernek yöneticileri tanıtım ve genişleme kapsamında diğer STK (Sivil Toplum Kuruluşları) rına da ziyarette bulundu. Birkan Er, Afyon Müzisyenler Mahalli Kültür Sanatcıları Derneği Başkanı Yusuf Aladaş’a her iki derneğinde il temsilciliklerinin artırılması konusunda çalışma yapılabileceğini iletti.

Birkan Er, Denizli ve Aydın temsilciliklerini de ziyaret etmek ve diğer programlara katılmak üzere Afyon’dan ayrıldı.   

Haber : İsteniş Hakan Tüplek  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.