,, ,

Kuştepe Nerede?

Gündem 26.07.2023 - 12:54, Güncelleme: 26.07.2023 - 12:54 3601+ kez okundu.
 

Kuştepe Nerede?

Kuştepe Nerede?
Kuştepe , İstanbul 'un Anadolu Yakası 'nda bulunan Ümraniye ilçesine bağlı bir mahalledir. Mahalle, Ümraniye'nin kuzeyinde yer alır ve kuzeyinde Esenkent, doğusunda Esenkent, batısında Yamanevler ve güneyinde Dudullu semtleri ile komşudur. Kuştepe , 1980'li yıllarda gecekondu mahallesi olarak kurulmuştur. Mahalle, 1990'lı yıllarda imar planlarına alınmış ve 2000'li yıllarda kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmiştir. Kuştepe , Ümraniye'nin en hızlı gelişen mahallelerinden biridir. Mahalle, yeni konutlar, işyerleri ve sosyal tesislerle her geçen gün daha da güzelleşmektedir. Kuştepe 'de bulunan bazı önemli yerler şunlardır: Kuştepe Merkez Camii Kuştepe İlkokulu Kuştepe Ortaokulu Kuştepe Anadolu Lisesi Kuştepe Spor Kompleksi Kuştepe Parkı Kuştepe Kültür Merkezi Kuştepe Ümraniye'nin merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıktadır. Mahalleye ulaşım, Ümraniye-Ataşehir Metrosu ile sağlanmaktadır. Kuştepe modern bir mahalledir. Mahalle, yeni konutlar, işyerleri ve sosyal tesislerle her geçen gün daha da güzelleşmektedir.
Kuştepe Nerede?

Kuştepe , İstanbul 'un Anadolu Yakası 'nda bulunan Ümraniye ilçesine bağlı bir mahalledir. Mahalle, Ümraniye'nin kuzeyinde yer alır ve kuzeyinde Esenkent, doğusunda Esenkent, batısında Yamanevler ve güneyinde Dudullu semtleri ile komşudur.

Kuştepe , 1980'li yıllarda gecekondu mahallesi olarak kurulmuştur. Mahalle, 1990'lı yıllarda imar planlarına alınmış ve 2000'li yıllarda kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmiştir.

Kuştepe , Ümraniye'nin en hızlı gelişen mahallelerinden biridir. Mahalle, yeni konutlar, işyerleri ve sosyal tesislerle her geçen gün daha da güzelleşmektedir.

Kuştepe 'de bulunan bazı önemli yerler şunlardır:

Kuştepe Ümraniye'nin merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıktadır. Mahalleye ulaşım, Ümraniye-Ataşehir Metrosu ile sağlanmaktadır.

Kuştepe modern bir mahalledir. Mahalle, yeni konutlar, işyerleri ve sosyal tesislerle her geçen gün daha da güzelleşmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.