,, ,

Küçük Besleme Dizinin Konusu

Tv-Dünyası 21.03.2024 - 16:41, Güncelleme: 21.03.2024 - 16:41 4883+ kez okundu.
 

Küçük Besleme Dizinin Konusu

Küçük Besleme, 1999-2001 yıllarında yayınlanan ve büyük ilgi gören bir Türk dram dizisidir
Küçük Besleme , 1999-2001 yılları arasında Star TV 'de yayınlanan ve büyük ilgi gören bir Türk dram dizisidir. Dizi , Kemalettin Tuğcu 'nun aynı isimli eserinden uyarlanmıştır. Dizinin yapımcılığını Tunca Yönder , yönetmenliğini ise Ahmet Hoşsöyler üstlenmiştir. Dizinin Konusu: Dizi , küçük yaşta yetim kalan ve teyzesinin yanında yaşayan Feride'nin hikayesini anlatıyor. Feride, teyzesinin ve kuzenlerinin kötü muamelesine maruz kalıyor ve bir gün evden kaçıyor. Sokaklarda yaşarken, zengin bir ailenin oğlu olan Cemal ile tanışıyor. Cemal, Feride'ye acıyor ve onu evine alıyor. Feride, Cemal'in ailesinin yanında hizmetçi olarak çalışmaya başlıyor ve zamanla Cemal ile aralarında bir aşk filizleniyor. Dizinin Karakterleri: Feride (Esmeray): Dizinin ana karakteri. Küçük yaşta yetim kalan Feride, teyzesinin yanında yaşıyor ve kötü muameleye maruz kalıyor. Cemal ( Kuzey Vargın ): Zengin bir ailenin oğlu olan Cemal, Feride'ye acıyor ve onu evine alıyor. Suzan ( Tomris Oğuzalp ): Cemal'in annesi. Katı ve statükocu bir kadın olan Suzan, Feride'yi kabul etmek istemiyor. Hayriye ( Nur Kulakoğlu ): Feride'nin teyzesi. Hırsız ve açgözlü bir kadın olan Hayriye, Feride'yi sömürmeye çalışıyor. Kemal ( Kadir Çermik ): Cemal'in babası. Sevecen ve merhametli bir adam olan Kemal, Feride'ye destek oluyor. Necmi ( Cezmi Baskın ): Cemal'in dedesi. Komik ve sevimli bir adam olan Necmi, Feride'yi seviyor. Dizinin Eleştirisi: Küçük Besleme dizisi, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gördü. Dizi, Kemalettin Tuğcu'nun dokunaklı hikayesi ve Esmeray ve Kuzey Vargın'ın başarılı oyunculuklarıyla izleyiciyi derinden etkiledi. Dizi, bazı izleyiciler tarafından fazla dramatik ve klişe bulsa da, genel olarak beğenildi. Dizinin Ödülleri: Küçük Besleme dizisi, 2000 yılında Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Dizi" ve "En İyi Kadın Drama Oyuncusu" (Esmeray) ödüllerini kazandı. Dizinin Yayın Bilgileri: Küçük Besleme dizisi, 1999-2001 yılları arasında Star TV'de yayınlandı. Dizinin 175 bölümü yayınlandı. Dizinin yapımcılığını Tunca Yönder, yönetmenliğini ise Ahmet Hoşsöyler üstlendi. Dizinin Oyuncuları: Esmeray - Feride Kuzey Vargın - Cemal Tomris Oğuzalp - Suzan Nur Kulakoğlu - Hayriye Kadir Çermik - Kemal Cezmi Baskın - Necmi Ayşegül Aldinç - Nermin Mehmet Polat - Metin Zuhal Olcay - Sevda Serpil Tamur - Ayşe Engin Koç - Levent Suna Selen - Saadet Ayten Uncuoğlu - Hacer Güzin Özyağcılar - Leman Küçük Besleme, Türk dizi tarihinin en unutulmaz dram dizilerinden biridir. Duygusal bir hikaye ve etkileyici oyunculuklar arayanlar için ideal bir dizidir.
Küçük Besleme, 1999-2001 yıllarında yayınlanan ve büyük ilgi gören bir Türk dram dizisidir

Küçük Besleme , 1999-2001 yılları arasında Star TV 'de yayınlanan ve büyük ilgi gören bir Türk dram dizisidir. Dizi , Kemalettin Tuğcu 'nun aynı isimli eserinden uyarlanmıştır. Dizinin yapımcılığını Tunca Yönder , yönetmenliğini ise Ahmet Hoşsöyler üstlenmiştir.

Dizinin Konusu:

Dizi , küçük yaşta yetim kalan ve teyzesinin yanında yaşayan Feride'nin hikayesini anlatıyor. Feride, teyzesinin ve kuzenlerinin kötü muamelesine maruz kalıyor ve bir gün evden kaçıyor. Sokaklarda yaşarken, zengin bir ailenin oğlu olan Cemal ile tanışıyor. Cemal, Feride'ye acıyor ve onu evine alıyor. Feride, Cemal'in ailesinin yanında hizmetçi olarak çalışmaya başlıyor ve zamanla Cemal ile aralarında bir aşk filizleniyor.

Dizinin Karakterleri:

  • Feride (Esmeray): Dizinin ana karakteri. Küçük yaşta yetim kalan Feride, teyzesinin yanında yaşıyor ve kötü muameleye maruz kalıyor.
  • Cemal ( Kuzey Vargın ): Zengin bir ailenin oğlu olan Cemal, Feride'ye acıyor ve onu evine alıyor.
  • Suzan ( Tomris Oğuzalp ): Cemal'in annesi. Katı ve statükocu bir kadın olan Suzan, Feride'yi kabul etmek istemiyor.
  • Hayriye ( Nur Kulakoğlu ): Feride'nin teyzesi. Hırsız ve açgözlü bir kadın olan Hayriye, Feride'yi sömürmeye çalışıyor.
  • Kemal ( Kadir Çermik ): Cemal'in babası. Sevecen ve merhametli bir adam olan Kemal, Feride'ye destek oluyor.
  • Necmi ( Cezmi Baskın ): Cemal'in dedesi. Komik ve sevimli bir adam olan Necmi, Feride'yi seviyor.

Dizinin Eleştirisi:

Küçük Besleme dizisi, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gördü. Dizi, Kemalettin Tuğcu'nun dokunaklı hikayesi ve Esmeray ve Kuzey Vargın'ın başarılı oyunculuklarıyla izleyiciyi derinden etkiledi. Dizi, bazı izleyiciler tarafından fazla dramatik ve klişe bulsa da, genel olarak beğenildi.

Dizinin Ödülleri:

  • Küçük Besleme dizisi, 2000 yılında Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Dizi" ve "En İyi Kadın Drama Oyuncusu" (Esmeray) ödüllerini kazandı.

Dizinin Yayın Bilgileri:

  • Küçük Besleme dizisi, 1999-2001 yılları arasında Star TV'de yayınlandı.
  • Dizinin 175 bölümü yayınlandı.
  • Dizinin yapımcılığını Tunca Yönder, yönetmenliğini ise Ahmet Hoşsöyler üstlendi.

Dizinin Oyuncuları:

Küçük Besleme, Türk dizi tarihinin en unutulmaz dram dizilerinden biridir. Duygusal bir hikaye ve etkileyici oyunculuklar arayanlar için ideal bir dizidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.