,, ,

Kübra Dizisi Oyuncuları ve Konusu Nedir?

Tv-Dünyası 13.07.2023 - 10:53, Güncelleme: 13.07.2023 - 10:59 5053+ kez okundu.
 

Kübra Dizisi Oyuncuları ve Konusu Nedir?

Kübra Dizisi Oyuncuları ve Konusu Nedir?
Kübra dizisi, Netflix platformunda yayınlanacak olan bir yerli yapım dizidir. Dizinin başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yer almaktadır. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında sizlere bilgi vereceğim. Kübra dizisi, sanal arkadaşlık sitelerinde başlayan bir hikayeyi anlatmaktadır. Gökhan adında bir karakter, imalat atölyesinde çalışırken, telefonuna sanal arkadaşlık sitesinde tanıştığı Kübra isimli bir kızdan mesaj alır. Bu mesajla birlikte hayatları tamamen değişir. Dizi , iki karakter arasındaki ilişkiyi ve bu ilişkinin hayatlarına etkisini konu alıyor. Dizinin yönetmenliğini Yağmur – Durul Taylan kardeşler yapmaktadır. Dizinin senaryosu ise Afşin Kum ’un aynı adlı eserinden uyarlanmıştır. Dizinin yapımcısı ise OMG Pictures ’tir. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Çağatay Ulusoy ’un yanı sıra Büşra Develi , Ahsen Eroğlu, Aslıhan Malbora , Nazan Kesal , Aytek Şayan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler yer almaktadır. Dizide Çağatay Ulusoy Gökhan , Büşra Develi Kübra , Ahsen Eroğlu Gökhan ’ın kardeşi Gülcan, Aslıhan Malbora Merve , Nazan Kesal Dilek , Aytek Şayan Serhat ve Ahmet Mümtaz Taylan ise henüz açıklanmayan bir karakteri canlandıracaklardır. Dizinin çekimleri 2023 yılının Mart ayında başlamıştır. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değildir. Ancak dizinin 8 bölümlük bir mini dizi olacağı söylenmektedir
Kübra Dizisi Oyuncuları ve Konusu Nedir?

Kübra dizisi, Netflix platformunda yayınlanacak olan bir yerli yapım dizidir. Dizinin başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yer almaktadır. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında sizlere bilgi vereceğim.

Kübra dizisi, sanal arkadaşlık sitelerinde başlayan bir hikayeyi anlatmaktadır. Gökhan adında bir karakter, imalat atölyesinde çalışırken, telefonuna sanal arkadaşlık sitesinde tanıştığı Kübra isimli bir kızdan mesaj alır. Bu mesajla birlikte hayatları tamamen değişir. Dizi , iki karakter arasındaki ilişkiyi ve bu ilişkinin hayatlarına etkisini konu alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Yağmur – Durul Taylan kardeşler yapmaktadır. Dizinin senaryosu ise Afşin Kum ’un aynı adlı eserinden uyarlanmıştır. Dizinin yapımcısı ise OMG Pictures ’tir.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Çağatay Ulusoy ’un yanı sıra Büşra Develi , Ahsen Eroğlu, Aslıhan Malbora , Nazan Kesal , Aytek Şayan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler yer almaktadır. Dizide Çağatay Ulusoy Gökhan , Büşra Develi Kübra , Ahsen Eroğlu Gökhan ’ın kardeşi Gülcan, Aslıhan Malbora Merve , Nazan Kesal Dilek , Aytek Şayan Serhat ve Ahmet Mümtaz Taylan ise henüz açıklanmayan bir karakteri canlandıracaklardır.

Dizinin çekimleri 2023 yılının Mart ayında başlamıştır. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değildir. Ancak dizinin 8 bölümlük bir mini dizi olacağı söylenmektedir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.