,, ,

Konya'da uyuşturucu operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı

Gündem 20.05.2022 - 15:14, Güncelleme: 20.05.2022 - 15:14 4450+ kez okundu.
 

Konya'da uyuşturucu operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı

Konya'da uyuşturucu operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı
Konya'da uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonlarda, 48 şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda bir miktar uyuşturucu, 3 ruhsatsız tabanca, 2 tüfek ve hassas terazi ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında 4 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, şüphelilerin adreslerinde çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Konya'da uyuşturucu operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı

Konya'da uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonlarda, 48 şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda bir miktar uyuşturucu, 3 ruhsatsız tabanca, 2 tüfek ve hassas terazi ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında 4 adrese eş zamanlı baskın yaptı.

Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, şüphelilerin adreslerinde çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.