,, ,

Kocaeli'de ormanlık alana bırakılan tıbbi sarf malzemeleri toplandı

Gündem 16.08.2023 - 14:38, Güncelleme: 16.08.2023 - 14:38 3334+ kez okundu.
 

Kocaeli'de ormanlık alana bırakılan tıbbi sarf malzemeleri toplandı

Kocaeli’de ormanlık alana atılan tıbbi atıklar temizlendi. Yetkililer, sorumluları bulmak için inceleme başlattı.
Kocaeli ' nin Başiskele ilçesinde ormanlık alana bırakılan tıbbi sarf malzemeleri toplandı. Servetiye Mahallesi 'nde Yuvacık Barajı havzasındaki ormanlık alana sargı bezi, eldiven, bant gibi tıbbi sarf malzemelerinin döküldüğünü görenlerin ihbarı üzerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve jandarma ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışma sonucunda ürünlerin ait olduğu tespit edilen firma, malzemelerin alana kendileri tarafından bırakılmadığını iddia etti. Bölgede yetkililer nezaretinde gerçekleştirilen temizlik çalışmasıyla malzemeler alandan uzaklaştırıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünce konuyla ilgili inceleme başlatıldı.
Kocaeli’de ormanlık alana atılan tıbbi atıklar temizlendi. Yetkililer, sorumluları bulmak için inceleme başlattı.

Kocaeli ' nin Başiskele ilçesinde ormanlık alana bırakılan tıbbi sarf malzemeleri toplandı.

Servetiye Mahallesi 'nde Yuvacık Barajı havzasındaki ormanlık alana sargı bezi, eldiven, bant gibi tıbbi sarf malzemelerinin döküldüğünü görenlerin ihbarı üzerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve jandarma ekipleri harekete geçti.

Yapılan çalışma sonucunda ürünlerin ait olduğu tespit edilen firma, malzemelerin alana kendileri tarafından bırakılmadığını iddia etti.

Bölgede yetkililer nezaretinde gerçekleştirilen temizlik çalışmasıyla malzemeler alandan uzaklaştırıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünce konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.