,, ,

Kocaeli Rizeliler Derneğinden Sedat KÖSE Açıklaması

Gündem 27.04.2022 - 17:29, Güncelleme: 27.04.2022 - 17:29 4458+ kez okundu.
 

Kocaeli Rizeliler Derneğinden Sedat KÖSE Açıklaması

Bir süre önce bazı haber sitelerinde hain Fetö terör örgütü ile ilişiklendirilmeye çalışılan Derneğimizin Önceki dönem Başkanvekili ve halen Kocaeli Kent Konseyi Genel Sektererliği görevini yürüten çok değerli hemşehrimiz Sedat KÖSE’ye addedilen ve gerçeği yansıtmayan ifira dolu haberleri esefle kınıyoruz.
Herşeyden önce bilinmelidir ki Sedat KÖSE gerek özel hayatı ve gerekse Cemiyet hayatında bugüne kadar pek çok STK’larda gerek Başkan  gerekse  yönetici olarak görev yapmış ve adından örnekle bahsedilen pek çok güzel ve örnek işlere imza atmış olup halen Kocaeli Kent Konseyi Genel Seketerlik görevinde ise bu görevin Kent Konseyinin kuruluş aşamasında bu görevi üstün başarı ve gayretle zaman mefhuu gözetmeksizin başta kendinden. Ailesinden olmak üzere başarılı birşekilde yürüttüğü yaptığı projeler ve çalışmalarla ortadadır. Bu nedenle Başarılarını ve örnek kişiliğine tahammül edemeyenler Hemşehrimiz, önceki dönem Başkan Vekilimiz ve halen Kocaeli Kent Konseyi Genel Seketerlik görevinde Sedat KÖSE hakkında gerçeği yansıtmayan ve başarılarını gölge düşürmek adına bırakın kendi adının bu hain Feto yapılanması ile anılmasını fotoğrafının dahi aynı karede bulunmasını ihitimalinin asla kabul edilebilir bir yanının olmadığı;  Basın meslek etiğinin dışına çıkılarak   yapılan bir itibarsızlaştırma ve karalama haberlerin kimin taşeronluğunu ve tetikçiliğini yapıyor ise zaman gelince onlara da misli ile evabın vececeğimizden kimsenini şüphesi olmasın. Basın Mensubu adı altında Klavye ile kendine güç devşirenlerin hiçbir yerde başarılı olamadıkları ve bu camianin gece gündüz mesai mefhumu gözemeksizin işini hakkıyla yapan Basın Emekçilerimizi de zan altına bırakmalarınıda asla kabul etmemekteyiz.   Bir takım kişilerin taşeronluğunu yaparak Sedat KÖSE ’yi  Hain Fetö Terör  Örgütü ile ilişkilendirmeye çalışanlara diyeceğimiz o dur ki; beyhude bir yoldasınız dönün geri ve aslında FETÖCÜNÜN, HAİNLİĞİN, FETÖCÜNÜN , TERÖRİSTİN vücut bulmuş halisiniz. Devletimizin Adli kurumlarının ivedilikle hakikati gün yüzüne çıkartarak. Suçuların gerekli cezayı bian önce alması da en büyük talebimizdir.  Kamuoyuna saygı ile   ​​  Ekrem KUMUŞOĞLU     Kocaeli Rizeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Bir süre önce bazı haber sitelerinde hain Fetö terör örgütü ile ilişiklendirilmeye çalışılan Derneğimizin Önceki dönem Başkanvekili ve halen Kocaeli Kent Konseyi Genel Sektererliği görevini yürüten çok değerli hemşehrimiz Sedat KÖSE’ye addedilen ve gerçeği yansıtmayan ifira dolu haberleri esefle kınıyoruz.

Herşeyden önce bilinmelidir ki Sedat KÖSE gerek özel hayatı ve gerekse Cemiyet hayatında bugüne kadar pek çok STK’larda gerek Başkan  gerekse  yönetici olarak görev yapmış ve adından örnekle bahsedilen pek çok güzel ve örnek işlere imza atmış olup halen Kocaeli Kent Konseyi Genel Seketerlik görevinde ise bu görevin Kent Konseyinin kuruluş aşamasında bu görevi üstün başarı ve gayretle zaman mefhuu gözetmeksizin başta kendinden. Ailesinden olmak üzere başarılı birşekilde yürüttüğü yaptığı projeler ve çalışmalarla ortadadır.

Bu nedenle Başarılarını ve örnek kişiliğine tahammül edemeyenler Hemşehrimiz, önceki dönem Başkan Vekilimiz ve halen Kocaeli Kent Konseyi Genel Seketerlik görevinde Sedat KÖSE hakkında gerçeği yansıtmayan ve başarılarını gölge düşürmek adına bırakın kendi adının bu hain Feto yapılanması ile anılmasını fotoğrafının dahi aynı karede bulunmasını ihitimalinin asla kabul edilebilir bir yanının olmadığı;  Basın meslek etiğinin dışına çıkılarak   yapılan bir itibarsızlaştırma ve karalama haberlerin kimin taşeronluğunu ve tetikçiliğini yapıyor ise zaman gelince onlara da misli ile evabın vececeğimizden kimsenini şüphesi olmasın. Basın Mensubu adı altında Klavye ile kendine güç devşirenlerin hiçbir yerde başarılı olamadıkları ve bu camianin gece gündüz mesai mefhumu gözemeksizin işini hakkıyla yapan Basın Emekçilerimizi de zan altına bırakmalarınıda asla kabul etmemekteyiz.  


Bir takım kişilerin taşeronluğunu yaparak Sedat KÖSE ’yi  Hain Fetö Terör  Örgütü ile ilişkilendirmeye çalışanlara diyeceğimiz o dur ki; beyhude bir yoldasınız dönün geri ve aslında FETÖCÜNÜN, HAİNLİĞİN, FETÖCÜNÜN , TERÖRİSTİN vücut bulmuş halisiniz. Devletimizin Adli kurumlarının ivedilikle hakikati gün yüzüne çıkartarak. Suçuların gerekli cezayı bian önce alması da en büyük talebimizdir. 
Kamuoyuna saygı ile
 
​​  Ekrem KUMUŞOĞLU    
Kocaeli Rizeliler Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.