,, ,

Kızıl Goncalar'ın Son Bölümü Yayınlanamadı: Özcan Deniz'den Tepki

Tv-Dünyası 11.01.2024 - 10:29, Güncelleme: 11.01.2024 - 10:29 7895+ kez okundu.
 

Kızıl Goncalar'ın Son Bölümü Yayınlanamadı: Özcan Deniz'den Tepki

FOX TV’nin Kızıl Goncalar dizisi, RTÜK’ten yayın durdurma cezası aldı. Özcan Deniz, 22 Ocak’ta ekranlara döneceklerini açıkladı.
Özcan Deniz ve Özgü Namal ’ın başrolünü paylaştığı FOX TV ’nin iddialı dizisi Kızıl Goncalar , yayınlandığı ilk bölümden itibaren eleştirilere maruz kaldı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), gelen eleştirileri değerlendirdi ve dizi ile kanala idari para cezası ve 2 yayın durdurma cezası verdi. Kızıl Goncalar ’ın son bölümü, İdare Mahkemesi ve Bölge İdare Mahkemesi’nin RTÜK’ün verdiği yayın durdurma kararını onaylaması sonrasında yayınlanamadı. Bu durum, dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz ’in tepkisini çekti. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duruma tepki gösteren Deniz, “Ahlak bekçisi değilim. Ancak kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünürken, bu iş dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı. Ahlaksızlık denizinin içinden cımbızla çıkarıldı. 22 Ocak’ta yeniden ekranlardayız” ifadelerini kullandı.
FOX TV’nin Kızıl Goncalar dizisi, RTÜK’ten yayın durdurma cezası aldı. Özcan Deniz, 22 Ocak’ta ekranlara döneceklerini açıkladı.

Özcan Deniz ve Özgü Namal ’ın başrolünü paylaştığı FOX TV ’nin iddialı dizisi Kızıl Goncalar , yayınlandığı ilk bölümden itibaren eleştirilere maruz kaldı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), gelen eleştirileri değerlendirdi ve dizi ile kanala idari para cezası ve 2 yayın durdurma cezası verdi.

Kızıl Goncalar ’ın son bölümü, İdare Mahkemesi ve Bölge İdare Mahkemesi’nin RTÜK’ün verdiği yayın durdurma kararını onaylaması sonrasında yayınlanamadı. Bu durum, dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz ’in tepkisini çekti.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duruma tepki gösteren Deniz, “Ahlak bekçisi değilim. Ancak kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünürken, bu iş dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı. Ahlaksızlık denizinin içinden cımbızla çıkarıldı. 22 Ocak’ta yeniden ekranlardayız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.