,, ,

Kırıkkale'de polis, 66 yaşındaki kadını dolandırıcılardan kurtardı

Gündem 29.08.2023 - 16:34, Güncelleme: 29.08.2023 - 16:34 4341+ kez okundu.
 

Kırıkkale'de polis, 66 yaşındaki kadını dolandırıcılardan kurtardı

Kırıkkale'de polis, dolandırıcılık girişimini önledi. Yaşlı kadının ziynet eşyalarını dolandırıcılara vermesini engelledi.
Kırıkkale 'de polis telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan bir dolandırıcıya kanarak ziynet eşyalarını vermek üzere yola çıkan 66 yaşındaki kadını kurtardı. Şerife Ü.'yü telefonla arayan şüpheli, oğlunun bir suça karıştığını ve para göndermesi gerektiğini öne sürdü. Bunun üzerine evindeki 3 bilezik ve 3 tam altınını alıp Çullu Mahallesi 'nden çarşıya gitmek için dolmuşa binen Şerife Ü.'nün kızı şüphelenerek durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kadının eşkalini kentteki kuyumculara bildirdi ve dolmuş sürücüleriyle irtibata geçti. Polis, altınlarını bozdurup parayı şüphelinin verdiği hesaba yatırmak için Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir kuyumcuya geldiğini öğrendiği Şerife Ü.'yü dolandırılmaktan kurtardı. İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen kadına altınları teslim edildi.
Kırıkkale'de polis, dolandırıcılık girişimini önledi. Yaşlı kadının ziynet eşyalarını dolandırıcılara vermesini engelledi.

Kırıkkale 'de polis telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan bir dolandırıcıya kanarak ziynet eşyalarını vermek üzere yola çıkan 66 yaşındaki kadını kurtardı.

Şerife Ü.'yü telefonla arayan şüpheli, oğlunun bir suça karıştığını ve para göndermesi gerektiğini öne sürdü. Bunun üzerine evindeki 3 bilezik ve 3 tam altınını alıp Çullu Mahallesi 'nden çarşıya gitmek için dolmuşa binen Şerife Ü.'nün kızı şüphelenerek durumu polise bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kadının eşkalini kentteki kuyumculara bildirdi ve dolmuş sürücüleriyle irtibata geçti.

Polis, altınlarını bozdurup parayı şüphelinin verdiği hesaba yatırmak için Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir kuyumcuya geldiğini öğrendiği Şerife Ü.'yü dolandırılmaktan kurtardı.

İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen kadına altınları teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.