,, ,

Kılıçdaroğlu, İzmir'deki İlçe Başkanlarından Hızlı Çalışma İstedi

Siyaset 29.08.2023 - 16:30, Güncelleme: 29.08.2023 - 16:30 4564+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu, İzmir'deki İlçe Başkanlarından Hızlı Çalışma İstedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İlçe Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , 18 Temmuz 2023 tarihinde CHP Genel Merkezi'nde İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve kongrelerini tamamlayan İzmir'deki ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, CHP'nin İzmir'deki çalışmaları ve 2023 seçimlerine yönelik hazırlıkları ele alındı. Kılıçdaroğlu, İzmir'in CHP için önemli bir şehir olduğunu belirterek, ilçe başkanlarından çalışmalarına hız vermelerini istedi. Toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak , CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan da katıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İlçe Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , 18 Temmuz 2023 tarihinde CHP Genel Merkezi'nde İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve kongrelerini tamamlayan İzmir'deki ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda, CHP'nin İzmir'deki çalışmaları ve 2023 seçimlerine yönelik hazırlıkları ele alındı. Kılıçdaroğlu, İzmir'in CHP için önemli bir şehir olduğunu belirterek, ilçe başkanlarından çalışmalarına hız vermelerini istedi.

Toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak , CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.