,, ,

Kenan Doğulu’yu Binlerce İzmirli Yalnız Bırakmadı

Müzik 18.07.2023 - 09:39, Güncelleme: 18.07.2023 - 09:39 5943+ kez okundu.
 

Kenan Doğulu’yu Binlerce İzmirli Yalnız Bırakmadı

Kenan Doğulu’yu Binlerce İzmirli Yalnız Bırakmadı
Kenan Doğulu , Atlantis Yapım organizasyonu ile yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanında sevenleriyle buluşuyor.   Türk pop müziğinin efsane ismi Kenan Doğulu , hayranlarına yaz boyunca unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatmaya devam ediyor.   Dinamik performansı ve güçlü sahne duruşuyla dinleyicilerine görsel bir şölen yaşatan sanatçı, Atlantis Yapım ile müzikseverlere unutamayacakları bir deneyim yaşattı.   Kenan Doğulu’yu Binlerce İzmirli Yalnız Bırakmadı   17 Temmuz akşamı İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan sanatçıyı binlerce hayranı yalnız bırakmadı. Sanatçı, muhteşem bir sahne şovuna imza attı. Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını binlerce seveni ile birlikte seslendiren Doğulu, alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.     Müzik şöleni Ankara ve İstanbul’da devam edecek!   21 Temmuz’da Ankara Armada’da, 27 Temmuz’da Harbiye’de ve 5 Ağustos’ta Turkcell Vadi’de müzikseverlerle buluşacak.   Doğulu’nun enerjik sahne şovları ve sevilen şarkılarıyla dolu konserleri için biletler biletix.com, bubilet.com.tr ve iticket.com.tr 'de satışta.  
Kenan Doğulu’yu Binlerce İzmirli Yalnız Bırakmadı

Kenan Doğulu , Atlantis Yapım organizasyonu ile yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanında sevenleriyle buluşuyor.

 

Türk pop müziğinin efsane ismi Kenan Doğulu , hayranlarına yaz boyunca unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatmaya devam ediyor.

 

Dinamik performansı ve güçlü sahne duruşuyla dinleyicilerine görsel bir şölen yaşatan sanatçı, Atlantis Yapım ile müzikseverlere unutamayacakları bir deneyim yaşattı.

 

Kenan Doğulu’yu Binlerce İzmirli Yalnız Bırakmadı

 

17 Temmuz akşamı İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan sanatçıyı binlerce hayranı yalnız bırakmadı. Sanatçı, muhteşem bir sahne şovuna imza attı. Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını binlerce seveni ile birlikte seslendiren Doğulu, alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.  

 

Müzik şöleni Ankara ve İstanbul’da devam edecek!

 

21 Temmuz’da Ankara Armada’da, 27 Temmuz’da Harbiye’de ve 5 Ağustos’ta Turkcell Vadi’de müzikseverlerle buluşacak.

 

Doğulu’nun enerjik sahne şovları ve sevilen şarkılarıyla dolu konserleri için biletler biletix.com, bubilet.com.tr ve iticket.com.tr 'de satışta.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.