,, ,

Kazdağları'nda enerji depoladılar...

Gündem 08.11.2022 - 14:54, Güncelleme: 08.11.2022 - 14:54 3098+ kez okundu.
 

Kazdağları'nda enerji depoladılar...

Kazdağları'nda enerji depoladılar...
Dermoliv Estetik Yönetim Kurulu Başkanı & Medikal Estetik Uzmanı Özlem Mutlu Çetin eşi Hasan Çetin ile birlikte hafta sonu sarı yazın keyfini çıkarıp enerji depolamak için rotalarını Kazdağları ’na çevirdiler. Çanakkale’de meslektaşları Meltem-Hakan Çetin çiftinin misafiri olarak hafta sonu birlikte Kazdağlarında zaman geçiren Doktor çiftler bölgenin en gözde yeri “ Yeniköy ”de mola vererek akşam yemeği sonrası gece Yeniköy’de butik otelde konakladılar.
Kazdağları'nda enerji depoladılar...
Dermoliv Estetik Yönetim Kurulu Başkanı & Medikal Estetik Uzmanı Özlem Mutlu Çetin eşi Hasan Çetin ile birlikte hafta sonu sarı yazın keyfini çıkarıp enerji depolamak için rotalarını Kazdağları ’na çevirdiler.
Çanakkale’de meslektaşları Meltem-Hakan Çetin çiftinin misafiri olarak hafta sonu birlikte Kazdağlarında zaman geçiren Doktor çiftler bölgenin en gözde yeri “ Yeniköy ”de mola vererek akşam yemeği sonrası gece Yeniköy’de butik otelde konakladılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.