,, ,

Kayseri'de depremde hasar gören okulun bir bloğu yıkılıyor

Gündem 22.02.2023 - 16:44, Güncelleme: 22.02.2023 - 16:44 5258+ kez okundu.
 

Kayseri'de depremde hasar gören okulun bir bloğu yıkılıyor

Kayseri'de depremde hasar gören okulun bir bloğu yıkılıyor
Kayseri 'de, Kahramanmaraş merkezli depremlerde bir okulun ağır hasar gören bloğunun yıkımına başlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından deprem sonrasında yapılan incelemede "ağır hasarlı" raporu verilen Barbaros Mahallesi Hakimiyet Caddesi'ndeki Avukat Ahmet Ulucan İlk ve Ortaokulunun bir bloğu iş makineleriyle yıkılıyor. Yıkılan binadan daha sonra yapıldığı öğrenilen diğer blokta ise eğitime devam edileceği, ortaokul öğrencilerinin farklı okullara nakledileceği öğrenildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından depremden önce 3, deprem sonrası 11 olmak üzere 14 okul tahliye edilmiş, öğrencilerin eğitim alacakları yeni okullar planlanmıştı.
Kayseri'de depremde hasar gören okulun bir bloğu yıkılıyor

Kayseri 'de, Kahramanmaraş merkezli depremlerde bir okulun ağır hasar gören bloğunun yıkımına başlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından deprem sonrasında yapılan incelemede "ağır hasarlı" raporu verilen Barbaros Mahallesi Hakimiyet Caddesi'ndeki Avukat Ahmet Ulucan İlk ve Ortaokulunun bir bloğu iş makineleriyle yıkılıyor.

Yıkılan binadan daha sonra yapıldığı öğrenilen diğer blokta ise eğitime devam edileceği, ortaokul öğrencilerinin farklı okullara nakledileceği öğrenildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından depremden önce 3, deprem sonrası 11 olmak üzere 14 okul tahliye edilmiş, öğrencilerin eğitim alacakları yeni okullar planlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.