,, ,

Kastamonu'da kar nedeniyle 86 köye ulaşılamıyor

Gündem 25.03.2022 - 13:35, Güncelleme: 25.03.2022 - 13:35 4398+ kez okundu.
 

Kastamonu'da kar nedeniyle 86 köye ulaşılamıyor

Kastamonu'da kar nedeniyle 86 köye ulaşılamıyor
 Kastamonu'da kar nedeniyle kapanan 86 köy yolu açılmaya çalışılıyor. Kastamonu İl Özel İdaresi yetkililerinden alınan bilgiye göre, kar yağışı özellikle yüksek rakımlı köylerde ulaşımı aksatmaya devam ediyor. Merkezde 6, Seydiler ve Ağlı'da birer, Azdavay'da 16, Bozkurt'ta 8, Şenpazar ve Çatalzeytin'de 5'er, Devrekani'de 10, Doğanyurt'ta 4, İhsangazi'de 7, İnebolu'da 8 ve Küre'de 15 olmak üzere 86 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor. İl Özel İdaresi ekipleri, kapalı yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.  
Kastamonu'da kar nedeniyle 86 köye ulaşılamıyor

 Kastamonu'da kar nedeniyle kapanan 86 köy yolu açılmaya çalışılıyor.

Kastamonu İl Özel İdaresi yetkililerinden alınan bilgiye göre, kar yağışı özellikle yüksek rakımlı köylerde ulaşımı aksatmaya devam ediyor.

Merkezde 6, Seydiler ve Ağlı'da birer, Azdavay'da 16, Bozkurt'ta 8, Şenpazar ve Çatalzeytin'de 5'er, Devrekani'de 10, Doğanyurt'ta 4, İhsangazi'de 7, İnebolu'da 8 ve Küre'de 15 olmak üzere 86 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

İl Özel İdaresi ekipleri, kapalı yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kastamonu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.