,, ,

Kasım ayı balıkları nelerdir? Kasım ayında hangi balıklar yenir?

Yemek 11.11.2023 - 13:46, Güncelleme: 11.11.2023 - 13:46 12410+ kez okundu.
 

Kasım ayı balıkları nelerdir? Kasım ayında hangi balıklar yenir?

Kasım ayı balıkları nelerdir? Kasım ayında hangi balıklar yenir?
Kasım ayı , balık avı için en iyi aylardan biridir. Birçok balık türü, üreme mevsimini tamamlamış ve yağlanmış oldukları için bu aylarda en lezzetli hallerine ulaşırlar. Kasım ayında yenilebilen balıklar arasında şunlar yer alır: Lüfer: Lüfer, kasım ayında en lezzetli hallerine ulaşan balıkların başında gelir. Bu aylarda lüfer, yağlı ve lezzetli olur. Lüfer tava, lüfer buğulama, lüfer ızgara gibi birçok farklı şekilde pişirilebilir. Palamut : Palamut, kasım ayında da lezzetli olan bir diğer balık türüdür. Palamut, ızgara, fırın, buğulama gibi birçok farklı şekilde pişirilebilir. Tekir : Tekir, kasım ayında bol miktarda avlanan bir balık türüdür. Tekir, ızgara, tava, fırın gibi birçok farklı şekilde pişirilebilir. Çipura : Çipura, kasım ayında da lezzetli olan bir diğer balık türüdür. Çipura, ızgara, fırın, buğulama gibi birçok farklı şekilde pişirilebilir. Levrek : Levrek, kasım ayında da lezzetli olan bir diğer balık türüdür. Levrek, ızgara, fırın, buğulama gibi birçok farklı şekilde pişirilebilir. Kefal : Kefal, kasım ayında da lezzetli olan bir diğer balık türüdür. Kefal, ızgara, tava, fırın gibi birçok farklı şekilde pişirilebilir. ​Kasım ayında balık satın alırken, taze olmasına dikkat etmeniz gerekir. Balık, gözleri parlak, pulu canlı ve göbeği gergin olmalıdır.
Kasım ayı balıkları nelerdir? Kasım ayında hangi balıklar yenir?

Kasım ayı , balık avı için en iyi aylardan biridir. Birçok balık türü, üreme mevsimini tamamlamış ve yağlanmış oldukları için bu aylarda en lezzetli hallerine ulaşırlar.

Kasım ayında yenilebilen balıklar arasında şunlar yer alır:

Lüfer: Lüfer, kasım ayında en lezzetli hallerine ulaşan balıkların başında gelir. Bu aylarda lüfer, yağlı ve lezzetli olur. Lüfer tava, lüfer buğulama, lüfer ızgara gibi birçok farklı şekilde pişirilebilir.

Palamut : Palamut, kasım ayında da lezzetli olan bir diğer balık türüdür. Palamut, ızgara, fırın, buğulama gibi birçok farklı şekilde pişirilebilir.

Tekir : Tekir, kasım ayında bol miktarda avlanan bir balık türüdür. Tekir, ızgara, tava, fırın gibi birçok farklı şekilde pişirilebilir.

Çipura : Çipura, kasım ayında da lezzetli olan bir diğer balık türüdür. Çipura, ızgara, fırın, buğulama gibi birçok farklı şekilde pişirilebilir.

Levrek : Levrek, kasım ayında da lezzetli olan bir diğer balık türüdür. Levrek, ızgara, fırın, buğulama gibi birçok farklı şekilde pişirilebilir.

Kefal : Kefal, kasım ayında da lezzetli olan bir diğer balık türüdür. Kefal, ızgara, tava, fırın gibi birçok farklı şekilde pişirilebilir.

​Kasım ayında balık satın alırken, taze olmasına dikkat etmeniz gerekir. Balık, gözleri parlak, pulu canlı ve göbeği gergin olmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.