,, ,

Karting sezonu Kocaeli'de açıldı

Spor 09.04.2022 - 16:45, Güncelleme: 09.04.2022 - 16:45 6296+ kez okundu.
 

Karting sezonu Kocaeli'de açıldı

Karting sezonu Kocaeli'de açıldı
Motul Türkiye Karting Şampiyonası'nda 2022 sezonu Kocaeli'de düzenlenen 1. ayak yarışlarıyla start aldı.  Kocaeli Karting Kulübü (KO-KART) tarafından 4 ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışlar, TOSFED Körfez Karting Pisti'nde antrenman ve sıralama turlarıyla başladı.  ICRYPEX ana sponsorluğundaki 2022 sezonunun ilk karting yarışı kapsamında her kategoride üçer yarış koşulacak.  Son yıllardaki en yüksek katılıma sahne olduğu belirtilen organizasyonda "mini"de 12, "junior"da 11, "senior"da 17 ve "master"da da 6 olmak üzere 46 sporcu mücadele ediyor.  Organizasyon, yarın yapılacak yarışların ardından ödül töreniyle son bulacak. 
Karting sezonu Kocaeli'de açıldı

Motul Türkiye Karting Şampiyonası'nda 2022 sezonu Kocaeli'de düzenlenen 1. ayak yarışlarıyla start aldı. 

Kocaeli Karting Kulübü (KO-KART) tarafından 4 ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışlar, TOSFED Körfez Karting Pisti'nde antrenman ve sıralama turlarıyla başladı. 

ICRYPEX ana sponsorluğundaki 2022 sezonunun ilk karting yarışı kapsamında her kategoride üçer yarış koşulacak. 

Son yıllardaki en yüksek katılıma sahne olduğu belirtilen organizasyonda "mini"de 12, "junior"da 11, "senior"da 17 ve "master"da da 6 olmak üzere 46 sporcu mücadele ediyor. 

Organizasyon, yarın yapılacak yarışların ardından ödül töreniyle son bulacak. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.