,, ,

Karaosman: ‘Sıkı Sıkı Sarılalım Birbirimize, İyiliğin İzini Sürenlerle

Gündem 06.02.2024 - 10:12, Güncelleme: 07.02.2024 - 09:17 5620+ kez okundu.
 

Karaosman: ‘Sıkı Sıkı Sarılalım Birbirimize, İyiliğin İzini Sürenlerle

Sabiha Karaosman, 6 Şubat depreminin yıldönümünde anma mesajı yayımladı ve hayatın anlık olduğunu vurguladı. Kendi emeğiyle bir maya çaldı, dualar iyilikle
Kamu Personel Derneği Ankara İl Başkanı ve Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman , 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremin yıldönümünde bir anma mesajı yayımladı. Karaosman, mesajında depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anarken, geride yetim, sakat, kimsesiz ve çaresiz kalanlara sabır diledi. Karaosman, “6 Şubat gecesi ne ocaklar söndü, ne hayaller yarım kaldı. Onlar da bizim gibi hiç ölmeyecek gibilerdi. Ama asrın felaketiyle yüz yüze geldi bebek, belik, yaşlı, genç. Ne verdikleri sözleri tutabildiler ne yeni kıyafetlerini, eşyalarını kullanabildiler. Ardında sadece hoş bir seda bıraktılarsa ne mutlu onlara.” dedi. Karaosman, hayatın anlık olduğunu ve dünyaya aldanıp sevgi ve saygıyı üç kuruşluk çıkar için heba etmememiz gerektiğini belirtti. “Sıkı sıkı sarılalım birbirimize. İçinden gelmeyen ya da bu mesajı gereksiz gören varsa onlara zaten bir sözüm yok. Eminim ki zamanla bu çatı altında sadece iyiler ve iyiliği sevenler olacak.” ifadelerini kullandı. Karaosman, “Ben gönül deryanıza bir maya çaldım ya tutarsa diye! Dualarım sizinle ve iyiliğin izini sürenlerle.” diyerek mesajını tamamladı.
Sabiha Karaosman, 6 Şubat depreminin yıldönümünde anma mesajı yayımladı ve hayatın anlık olduğunu vurguladı. Kendi emeğiyle bir maya çaldı, dualar iyilikle

Kamu Personel Derneği Ankara İl Başkanı ve Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman , 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremin yıldönümünde bir anma mesajı yayımladı. Karaosman, mesajında depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anarken, geride yetim, sakat, kimsesiz ve çaresiz kalanlara sabır diledi.

Karaosman, “6 Şubat gecesi ne ocaklar söndü, ne hayaller yarım kaldı. Onlar da bizim gibi hiç ölmeyecek gibilerdi. Ama asrın felaketiyle yüz yüze geldi bebek, belik, yaşlı, genç. Ne verdikleri sözleri tutabildiler ne yeni kıyafetlerini, eşyalarını kullanabildiler. Ardında sadece hoş bir seda bıraktılarsa ne mutlu onlara.” dedi.

Karaosman, hayatın anlık olduğunu ve dünyaya aldanıp sevgi ve saygıyı üç kuruşluk çıkar için heba etmememiz gerektiğini belirtti. “Sıkı sıkı sarılalım birbirimize. İçinden gelmeyen ya da bu mesajı gereksiz gören varsa onlara zaten bir sözüm yok. Eminim ki zamanla bu çatı altında sadece iyiler ve iyiliği sevenler olacak.” ifadelerini kullandı.

Karaosman, “Ben gönül deryanıza bir maya çaldım ya tutarsa diye! Dualarım sizinle ve iyiliğin izini sürenlerle.” diyerek mesajını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.