,, ,

Karaman İl Jandarma Komutanlığı, Aranan Şahısları Yakaladı: İşte Detaylar

Gündem 17.01.2024 - 16:58, Güncelleme: 17.01.2024 - 17:09 3457+ kez okundu.
 

Karaman İl Jandarma Komutanlığı, Aranan Şahısları Yakaladı: İşte Detaylar

Karaman Jandarma, aranan şahısları yakaladı: FETÖ üyesi R.Ö ve kasten öldürme suçundan aranan M.Ç tutuklandı
Karaman Jandarma aranan şahısları yakaladı: FETÖ üyesi R.Ö ve kasten öldürme suçundan aranan M.Ç tutuklandıİl Jandarma Komutanlığı’nın Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), 17 Ocak 2024 tarihinde il merkezinde aranan şahısların yakalanması için operasyon düzenledi. Bu operasyonlar sonucunda: “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.Ö isimli şahıs yakalandı. Adli işlemler tamamlandıktan sonra Karaman Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. “Kasten Öldürme” suçundan 11 yıl 19 ay 38 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve uzun süredir aranan M.Ç isimli şahıs da yakalandı. Adli işlemler tamamlandıktan sonra Karaman Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Karaman İl Jandarma Komutanlığı, ilimizde suç ve suçlularla mücadele ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edeceğini belirtti.
Karaman Jandarma, aranan şahısları yakaladı: FETÖ üyesi R.Ö ve kasten öldürme suçundan aranan M.Ç tutuklandı

Karaman Jandarma aranan şahısları yakaladı: FETÖ üyesi R.Ö ve kasten öldürme suçundan aranan M.Ç tutuklandıİl Jandarma Komutanlığı’nın Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), 17 Ocak 2024 tarihinde il merkezinde aranan şahısların yakalanması için operasyon düzenledi. Bu operasyonlar sonucunda:

  • “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.Ö isimli şahıs yakalandı. Adli işlemler tamamlandıktan sonra Karaman Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
  • “Kasten Öldürme” suçundan 11 yıl 19 ay 38 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve uzun süredir aranan M.Ç isimli şahıs da yakalandı. Adli işlemler tamamlandıktan sonra Karaman Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Karaman İl Jandarma Komutanlığı, ilimizde suç ve suçlularla mücadele ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.