,, ,

'Kara Tahta' Final Yapıyor!

Tv-Dünyası 29.08.2022 - 12:10, Güncelleme: 29.08.2022 - 12:10 6614+ kez okundu.
 

'Kara Tahta' Final Yapıyor!

Sevilen Dizi 'Kara Tahta' Final Yapıyor!
Yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın üstlendiği, başrollerini Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt ' un paylaştığı dizi için geçtiğimiz aylarda final kararı alınmış ancak reytingleri yükseldiği için bu karardan vazgeçilmiş, yaz boyu devam etmesi kararı alınmıştı. Son gelen habere göre, yarın akşam 19. bölümü yayınlanacak olan dizi 31 Ağustos Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 20. bölümüyle birlikte izleyiciye veda edecek. Kara Tahta yeni bölümüyle çarşamba 20.00'de TRT 1'de! Kaynak: Birsen Altuntaş
Sevilen Dizi 'Kara Tahta' Final Yapıyor!
Yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın üstlendiği, başrollerini Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt ' un paylaştığı dizi için geçtiğimiz aylarda final kararı alınmış ancak reytingleri yükseldiği için bu karardan vazgeçilmiş, yaz boyu devam etmesi kararı alınmıştı.
Son gelen habere göre, yarın akşam 19. bölümü yayınlanacak olan dizi 31 Ağustos Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 20. bölümüyle birlikte izleyiciye veda edecek.
Kara Tahta yeni bölümüyle çarşamba 20.00'de TRT 1'de!
Kaynak: Birsen Altuntaş
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.